Nelpon kita +86-19858305627

Babagan awake dhewe

Maca liyane >
Ningbo Maple Machinery Co., Ltd.

2004-Miwiti Bisnis-Maple Machinery pisanan miwiti metu prodhuksi lan ngekspor baja bagean casting investasi kanggo customer ing Eropah lan Amerika Utara.

2006-Incooperated Machining Service-Kanthi terus-terusan ing casting kualitas dhuwur lan layanan customer darmabakti, liyane lan liyane pelanggan wis teka kanggo kita lan miwiti hubungan bisnis.

2008-Expanded Local Cooperation-Miturut panyuwunan para pelanggan, kita miwiti ngembangake bisnis kita. Kita miwiti kerjasama karo rong pabrik penempaan lokal ing Ningbo kanggo mbantu para pelanggan ngrampungake tuku tempa baja mentah. Ing taun kang padha, kita nyewo konsultan engineer forging tanggung jawab kanggo konsultasi technical pesenan forging.

2009-Kerjasama karo Tanduran Liyane-Kanggo nambah jaringan layanan manufaktur kita, kita mlebu perjanjian kerjasama jangka panjang karo pabrik elektroplating lan pabrik perawatan panas. Kabeh panjalukan customer saiki bisa wareg ing sak place.Our utamané produk kalebu casting baja, forging baja, casting investasi.