Nelpon kita +86-19858305627
Ngarep > Babagan awake dhewe>Babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

Profil Perusahaan

2004-Miwiti Bisnis-Maple Machinery pisanan miwiti metu prodhuksi lan ngekspor steelcasting investasi bagean kanggo customer ing Eropah lan Amerika Utara.


2006-Incooperated Machining Service-Kanthi terus-terusan ing casting kualitas dhuwur lan layanan customer darmabakti, liyane lan liyane pelanggan wis teka kanggo kita lan miwiti hubungan bisnis.


2008-Expanded Local Cooperation-Miturut panyuwunan para pelanggan, kita miwiti ngembangake bisnis kita. Kita miwiti kerjasama karo rong pabrik penempaan lokal ing Ningbo kanggo mbantu para pelanggan ngrampungake tuku tempa baja mentah. Ing taun kang padha, kita nyewo konsultan engineer forging tanggung jawab kanggo konsultasi technical pesenan forging.


2009-Kerjasama karo Tanduran Liyane-Kanggo nambah jaringan layanan manufaktur kita, kita mlebu perjanjian kerjasama jangka panjang karo pabrik elektroplating lan pabrik perawatan panas. Kabeh panjaluk pelanggan saiki bisa ditindakake ing sak panggonan.


2011-Added Stamping lan Welding Service-We nggabungake bisnis welding lan stamping menyang sistem kita lan cooperated karo pabrik stamping lokal lan loro pabrik welding kanggo nyedhiyani pelanggan karo bagean gandheng lan stamping bagean.


2014-More Cooperative Plants-3 pabrik penempaan, 2 pabrik welding, 2 pabrik stamping lan luwih saka 4 pabrik perawatan permukaan wis gabung karo sistem pasokan. Dheweke duwe kekuwatan dhewe ing industri manufaktur baja lan nyedhiyakake macem-macem pilihan kanggo para pelanggan.


2018-Dadi Pakar Manufaktur- Saiki kita wis berkembang dadi pakar manufaktur kanthi casting investasi lan mesin presisi minangka daya saing inti, saliyane macem-macem teknik produksi lan pangolahan liyane minangka daya saing tambahan. Saiki kita duwe pelanggan ing luwih saka 30 negara lan produk sing digunakake ing luwih saka 40 industri.


Mesin Maple minangka pabrikan baja siji-mandeg kanthicasting investasi, pengecoran pasir, ditutup die forginglan mesin minangka bisnis utama. Saliyane pabrik casting investasi lan bengkel mesin, kita mesthi kerja sama karo pabrik lokal liyane ing Ningbo kanggo nyedhiyakake layanan manufaktur bagean baja profesional ing saindenging jagad.

-We duwe pengecoran casting investasi dhewe lan toko mesin

-Pabrik kita disertifikasi ISO9001:2015

- Aplikasi wiyar. Pelanggan saka 40+ industri

-Tim layanan khusus mbantu sampeyan nglacak lan ngatasi masalah sampeyan


Aplikasi Produk

pertambangan

Mesin Konstruksi

tetanèn

Minyak & Gas

Rel & Transit

Bangunan & Infrastruktur

Pangolahan Panganan

Peralatan Medis

Sistem Silinder Hidrolik

Sistem Angkat

Kehutanan & Logging

Liyane…


Sertifikat kita

ISO9001:2015


Kaluwihan

• Luwih saka 15 taun pengalaman ekspor, nyedhiyakake bagean kualitas dhuwur

• Peralatan inspeksi manufaktur canggih

• Tanggepan cepet nalika ngadhepi masalah

• Tim insinyur profesional ing casting, forging lan mesin

• Rega sing kompetitif

• Cedhak menyang pelabuhan Ningbo, wektu pangiriman tepat wektu

• Jaringan mitra pemasok lokal ing Ningbo

• Manajemen pesenan siji kanggo siji


Pasar Produksi

Maple duwe pelanggan ing luwih saka 30 negara, nglayani atusan perusahaan lan ngembangake ewu bagean. We welcome sembarang perusahaan kredit, ora preduli saka ngendi sampeyan teka lan apa industri sampeyan.


layanan kita

Wiwit 2004, mesin Maple wis nguatake kemampuan profesional lan ngembangake ruang lingkup bisnis. Saiki kita nyedhiyakake macem-macem layanan manufaktur komponen logam, layanan inspeksi lan layanan konsultasi teknis.


PROYEK PENGIRIMAN

• Investasi Casting (Lost Wax Casting)

• Sand Casting

• Lost Foam Casting

• Tutup Die Forging

• Open Die Forging

• Rolled Ring Forging

• Mesin Presisi

• Cutting & Welding


MATERI

• Baja Karbon lan Baja Paduan

• Baja Tahan Karat lan Baja Duplex

• Baja Mangan Tinggi

• Wesi Cor Gray

• Besi tuang ulet

• Wesi Cast Kromium Dhuwur

• Aluminium

• Perunggu


PEMERIKSAAN

• Pengujian Kekerasan

• Pengujian Dampak

• Pengujian Tarik

• Analisis Spektral

• Ujian Metalografi

• Tes Radiografi (RT)

• Pengujian Partikel Magnetik (MT)

• Penetrant Testing (PT)

• Uji Ultrasonik (UT)