Nelpon kita +86-19858305627
Mesin Pertanian Wesi Wedhi Casting Parts
  • Mesin Pertanian Wesi Wedhi Casting Parts - 0 Mesin Pertanian Wesi Wedhi Casting Parts - 0

Mesin Pertanian Wesi Wedhi Casting Parts

Maple Machinery mrodhuksi casting wesi cast werna abu-abu lan ductile casting wesi miturut specifications tartamtu, kiro-kiro saka cilik kanggo jumlah gedhe, lan nyedhiyani layanan kayata perawatan panas, Processing, lukisan lan assemblyMaple Machinery langsung cooperates karo manufaktur peralatan asli saka mesin tetanèn kanggo gawé. Mesin Pertanian Wesi Wesi Casting Parts kanggo peralatan tetanèn miturut specifications tartamtu saka pelanggan. Kekuwatan, presisi, bobot lan katon saka casting wesi digawe dening mesin Maple disenengi dening pasar mesin tetanèn. Pelanggan ing industri mesin tetanèn Pabrik Mesin Pertanian Wesi Wesi Casting Parts kanggo traktor, gabungan harvesters, hoppers, planters, spreaders, plows , peralatan tani lan mesin tetanen liyane.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Mesin Pertanian Wesi Wedhi Casting Parts

 

1. Pengenalan produk

Nalika bagean peralatan tetanèn gagal, produksi bakal kena pengaruh. Mula, kita kudu terus nambah peralatan mesin pertanian lan pemasok Parts Casting Wesi Wesi Pertanian sing dipercaya.

Maple ngasilake bagean peralatan pertanian wesi ulet sing berkualitas tinggi kanggo industri peralatan pertanian. Casting wesi ductile sampurna dicocogake, kang bisa tahan nyandhang terus saka operasi tetanèn modern lan ndawakake umur layanan saka peralatan tetanèn kanggo ombone paling.

 

2. ProdukParameter (Spesifikasi)

Item

Mesin Pertanian Wesi Wedhi Casting Parts

Kasar

Ra 1.6

Toleransi

± 0,01 mm

Bahan

Casting Steel / Casting Iron

Sertifikasi

ISO 9001:2015

Bobot

0,01-5000KG

Mesin

CNC

Perawatan panas

Quenching & Tempering

pamriksan

MT/UT/X-Ray

Lead Time

30 dina

Paket

Kasus Plywood

Metode

Pengecoran Pasir

Kapasitas

50000 Pcs / Wulan

asale

Ningbo, China

 

3. Layanan Maple kanggo Mesin Pertanian

 Maple Machinery wis nggawe Mesin Pertanian Wesi Wesi Casting Parts kanggo akèh taun saiki. Kita wis mrodhuksi mesin tetanèn lan casting kanggo sawetara aplikasi. Komponen peralatan lapangan, piranti pangukuran lan kontrol, katup, lan liya-liyane, nduweni kualitas sing paling apik lan biaya-efektif lan nduweni daya tahan sing paling dhuwur.


 Kita ngerti carane nggawe mesin berkualitas kanggo tujuan pertanian sing bisa nahan beban sing luwih gedhe lan bisa urip ing lingkungan sing angel. Produk sing diprodhuksi dening Maple Machinery nyukupi lan ngluwihi syarat lan pangarepan pelanggan.


4. Layanan Dhukungan kanggo bagean Mesin Pertanian

 Kaya sing kasebut ing ndhuwur, supaya bisa digunakake ing kahanan sing ora becik, kinerja Parts Casting Wesi Wesi Mesin Pertanian kudu apik banget. Mulane, iku ora cukup kanggo mung gawé castings mentahan utawa forgings, nanging uga perlu perawatan panas, mesin, perawatan lumahing, testing NDT, etc.

 

 Perawatan panas: perawatan panas minangka langkah kritis kanggo nambah sifat mekanik benda kerja. Kita bisa ngramu proses miturut syarat kekuatan bagean, lan nambah sifat mechanical saka bagean kayata atose, kekuatan ngasilaken, kekuatan tensile lan elongation dening perawatan panas.

 

 Mesin: kita duwe toko mesin dhewe, lan bisa ngrampungake meh kabeh syarat mesin kanthi peralatan canggih.

 

 Perawatan lumahing: tujuan perawatan permukaan yaiku supaya bagean bisa digunakake ing lingkungan sing ala. Seng plating bisa nyegah bagean saka rusting; Nikel plating bisa nambah resistance nyandhang lan resistance karat saka bagean; Phosphating bisa nyegah bagean saka korosi…

 

 Pengujian non-destruktif (NDT): NDT minangka langkah pungkasan lan paling penting. Maple bakal NDT bagean kanggo mesthekake yen ora ana cacat lumahing (kayata retak, bolongan wedhi, bolongan jotosan) lan ora ana cacat internal (shrinkage lan slag) ing bagean dikirim.

 

 Bahan Umum kanggo Mesin Pertanian

Kita duwe kemampuan kanggo nggawe kabeh bahan standar baja uga bahan khusus. Ing ngisor iki minangka bahan umum kanggo manufaktur Mesin Pertanian Wesi Wesi Casting Parts:

 

Baja Karbon:1015,1020,1035,1045,20Mn,25Mn,A570.GrA, SJ355, C45…

Paduan Baja:4130,4135,4140,4340,8620,8640,20CrMo, 42CrMo4, 34CrNiMo6, 25CrMo…

Baja tahan karat:304, 304L, 316, 316L, 410, 416, CF8, CF8M, PH17-4, CK20…

Grey Iron:GG-15,GG-20,GG-25,Kelas 20B,Kelas 25B,Kelas 30B, GJL-250, GJL-300…

Ductile Iron:GGG-40,GGG-50,60-40-18,65-45-12,70-50-05, 80-55-06 QT500-7, QT400-18, QT700-2…

Wesi tuang Kromium Dhuwur 15%Cr-Mo-HC,20%Cr-Mo-LC,25%Cr…

Aluminium:AlSi7Mg, AlSi12, AlSi10Mg, A356,A360…

Baja mangan dhuwur: X120Mn12, Mn12, Mn13…

 

5. Bagian Kita Nyedhiyakake kanggo Mesin Pertanian

Kita wis nggawe macem-macem Mesin Pertanian Wesi Wesi Casting Parts. Ing ngisor iki minangka produk khas:

Kurung, Rototiller tines, Tillage Points, Pengeboran Wiji, Chain Sprocket Locust Harrows, Tuas, Plough, Pivots, Covers, Clevises, Ngalahake lan Kait, Bobot Koper, Pompa & Katup, lan Hardware.

 

6. Apa Sand Casting

 Pengecoran pasir minangka proses pengecoran kuno ing endi bagean logam dicetak kanthi tuang logam menyang rongga kothong. Proses manufaktur adhedhasar cetakan digunakake kanggo nggawe coran kanthi bahan wesi, baja, lan Aluminium. Manufaktur basis casting kalebu sawetara langkah lan bisa nggawe sawetara saka sudhut wangun lan ukuran kanggo produk logam. Proses kasebut diwiwiti kanthi nggawe pola cetakan lan sistem gerbang kanthi ukuran lan wujud sing tepat saka bagean sing dibutuhake. Suhu sing dibutuhake gumantung ing logam amarga sawetara logam butuh wektu suwe kanggo panas lan leleh.


 Maple Machinery wis terus-terusan nganyarke peralatan Sand-casting lan olahan proses casting. Sasaran konco iki mung nggunakake teknologi casting majeng kanggo operasi Sand-casting sawijining. Saben langkah ngetutake gambar lan instruksi pelanggan kanggo menehi solusi sing tepat.


Panas Tags: Mesin Pertanian Wesi Wesi Casting Parts, Customized, High Quality, China, Produsen, Supplier, Pabrik, ISO, Foundry

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.