Nelpon kita +86-19858305627
Parts Casting Baja Mesin Pertanian
  • Parts Casting Baja Mesin Pertanian - 0 Parts Casting Baja Mesin Pertanian - 0

Parts Casting Baja Mesin Pertanian

Maple Machinery forayed menyang industri tetanèn aten taun maneh, lan saiki wis pasar sudhut lan sukses ing Eropah lan Amerika Utara. Kita duwe dhaptar pelanggan setya sing akeh sing ngandelake Parts Casting Baja Mesin Pertanian sing berkualitas kanggo Industri pertanian. Kita bisa entuk kapercayan saka para pelanggan mung amarga layanan profesional lan produk bermutu adhedhasar teknologi canggih.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Parts Casting Baja Mesin Pertanian

 

1. Pengenalan produk

Pertanian ana hubungane karo urip kita lan minangka industri paling tuwa ing donya. Pangembangan tetanèn gumantung marang teknologi modern lan peralatan sing digunakake kanggo tujuan tetanèn. Bagian Casting Baja Mesin Pertanian sing digunakake ing tetanèn kalebu Kurung, Rototiller Tines, Tillage Points, Pengeboran Wiji, Chain Sprocket Locust Harrows, Levers, Plough, Pivots, Covers, Clevises, Handle and Latches, Koper Bobot, Pompa & Valves, lan Hardware.

 

2. ProdukParameter (Spesifikasi)

Item

Parts Casting Baja Mesin Pertanian

Kasar

Ra 1.6

Toleransi

± 0,01 mm

Bahan

Casting Steel

Sertifikasi

ISO 9001:2015

Bobot

0,01-2000KG

Mesin

CNC

Perawatan panas

Quenching & Tempering

pamriksan

MT/UT/X-Ray

Lead Time

30 dina

Paket

Kasus Plywood

Metode

Casting Investasi

Kapasitas

50000 Pcs / Wulan

asale

Ningbo, China

 

3. Layanan Maple kanggo Mesin Pertanian

 Mesin Maple wis nggawe Parts Casting Baja Mesin Pertanian sajrone pirang-pirang taun saiki. Kita wis mrodhuksi mesin tetanèn lan casting kanggo sawetara aplikasi. Komponen peralatan lapangan, piranti pangukuran lan kontrol, katup, lan liya-liyane, nduweni kualitas sing paling apik lan biaya-efektif lan nduweni daya tahan sing paling dhuwur.


 Kita ngerti carane nggawe mesin berkualitas kanggo tujuan pertanian sing bisa nahan beban sing luwih gedhe lan bisa urip ing lingkungan sing angel. Produk sing diprodhuksi dening Maple Machinery nyukupi lan ngluwihi syarat lan pangarepan pelanggan.


4. Layanan Dhukungan kanggo bagean Mesin Pertanian

 Kaya kasebut ing ndhuwur, supaya bisa ing kahanan salabetipun, kinerja saka Parts Casting Baja Mesin Pertanian kudu banget. Mulane, iku ora cukup kanggo mung gawé castings mentahan utawa forgings, nanging uga perlu perawatan panas, mesin, perawatan lumahing, testing NDT, etc.

 

 Perawatan panas: perawatan panas minangka langkah kritis kanggo nambah sifat mekanik benda kerja. Kita bisa ngramu proses miturut syarat kekuatan bagean, lan nambah sifat mechanical saka bagean kayata atose, kekuatan ngasilaken, kekuatan tensile lan elongation dening perawatan panas.

 

 Mesin: kita duwe toko mesin dhewe, lan bisa ngrampungake meh kabeh syarat mesin kanthi peralatan canggih.

 

 Perawatan lumahing: tujuan perawatan permukaan yaiku supaya bagean bisa digunakake ing lingkungan sing ala. Seng plating bisa nyegah bagean saka rusting; Nikel plating bisa nambah resistance nyandhang lan resistance karat saka bagean; Phosphating bisa nyegah bagean saka korosi…

 

 Pengujian non-destruktif (NDT): NDT minangka langkah pungkasan lan paling penting. Maple bakal NDT bagean kanggo mesthekake yen ora ana cacat lumahing (kayata retak, bolongan wedhi, bolongan jotosan) lan ora ana cacat internal (shrinkage lan slag) ing bagean dikirim.

 

 Bahan Umum kanggo Mesin Pertanian

Kita duwe kemampuan kanggo nggawe kabeh bahan standar baja uga bahan khusus. Ing ngisor iki minangka bahan umum kanggo nggawe Bagian Casting Baja Mesin Pertanian:

 

Baja Karbon:1015,1020,1035,1045,20Mn,25Mn,A570.GrA, SJ355, C45…

Paduan Baja:4130,4135,4140,4340,8620,8640,20CrMo, 42CrMo4, 34CrNiMo6, 25CrMo…

Baja tahan karat:304, 304L, 316, 316L, 410, 416, CF8, CF8M, PH17-4, CK20…

Grey Iron:GG-15,GG-20,GG-25,Kelas 20B,Kelas 25B,Kelas 30B, GJL-250, GJL-300…

Ductile Iron:GGG-40,GGG-50,60-40-18,65-45-12,70-50-05, 80-55-06 QT500-7, QT400-18, QT700-2…

Wesi tuang Kromium Dhuwur 15%Cr-Mo-HC,20%Cr-Mo-LC,25%Cr…

Aluminium:AlSi7Mg, AlSi12, AlSi10Mg, A356,A360…

Baja mangan dhuwur: X120Mn12, Mn12, Mn13…

 

5. Bagian Kita Nyedhiyakake kanggo Mesin Pertanian

Kita wis nggawe macem-macem Parts Casting Baja Mesin Pertanian. Ing ngisor iki minangka produk khas:

Kurung, Rototiller tines, Tillage Points, Pengeboran Wiji, Chain Sprocket Locust Harrows, Tuas, Plough, Pivots, Covers, Clevises, Ngalahake lan Kait, Bobot Koper, Pompa & Katup, lan Hardware.


6. Apa Investasi Casting

 Casting investasi minangka proses utama sing digunakake kanggo produksi casting berkualitas tinggi lan digunakake kanggo nggawe wesi logam. Kauntungan utama saka proses casting investasi yaiku bisa mbantu ngecor logam kanthi suhu leleh sing dhuwur lan nggawe bagean kanthi geometri kompleks sing dibutuhake ing industri kaya pesawat, otomotif, lan militer.


 Minangka Produsèn casting investasi profesional, technique specialized kita digunakake digunakake kanggo njaluk luwih abot, kuwat, lan wangun Komplek kanggo casting investasi. Yen sampeyan dagang karo kita, sampeyan entuk sawetara keuntungan kayata biaya sing luwih murah, proses cetakan sing luwih murah kanggo desain sing rumit, lan akurasi sing luwih dhuwur. Keuntungan kompetitif liyane sing dinikmati dening Mesin Maple yaiku posisi utama ing China kanggo teknologi casting. Kita bakal nyedhiyani casting tliti lan layanan Processing micron-tingkat.


Panas Tags: Parts Casting Baja Mesin Pertanian, Disesuaikan, Kualitas Tinggi, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, ISO, Pengecoran

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.