Nelpon kita +86-19858305627
Mesin Konstruksi Wesi Wedhi Casting Parts
  • Mesin Konstruksi Wesi Wedhi Casting Parts - 0 Mesin Konstruksi Wesi Wedhi Casting Parts - 0

Mesin Konstruksi Wesi Wedhi Casting Parts

Maple Machinery minangka pabrikan inovatif casting wesi lan baja berkualitas tinggi, kantor pusat ing Ningbo, China. Iki minangka pemasok utama Mesin Konstruksi Wesi Wesi Casting Parts kanthi presisi dhuwur lan kerumitan sing dhuwur. Tim kita setya karo kualitas saben proyek kanggo njamin kepuasan pelanggan sing paling dhuwur.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Mesin Konstruksi Wesi Wedhi Casting Parts

 

1. Pengenalan produk

Bagean mesin konstruksi kalebu bagean sing digunakake ing mesin konstruksi lan bagean sing digunakake ing bangunan. Bagean pungkasan nggunakake akeh Parts Casting Wesi Mesin Konstruksi Wesi. Bagean kasebut ora duwe syarat dhuwur kanggo presisi. Sing luwih penting, bahan sing cocog digunakake kanggo entuk kekuatan lan kinerja sing dibutuhake. Kajaba iku, bagean kasebut asring dikarepake, mula biaya kudu dikontrol.

 

2. ProdukParameter (Spesifikasi)

Item

Mesin Konstruksi Wesi Wedhi Casting Parts

Kasar

Ra 1.6

Toleransi

± 0,01 mm

Bahan

Casting Steel / Casting Iron

Sertifikasi

ISO 9001:2015

Bobot

0,01-5000KG

Mesin

CNC

Perawatan panas

Quenching & Tempering

pamriksan

MT/UT/X-Ray

Lead Time

30 dina

Paket

Kasus Plywood

Metode

Pengecoran Pasir

Kapasitas

50000 Pcs / Wulan

asale

Ningbo, China

 

3. Layanan Maple kanggo Mesin Konstruksi

 Mesin konstruksi penting kanggo tujuan bangunan lan kalebu bongkar muat peralatan lan bahan. Kita nggunakake mesin kasebut kanggo pangopènan dalan, landfill, transportasi material, lan tugas liyane sing ana gandhengane karo industri konstruksi. Sawetara mesin lan peralatan sing akeh digunakake ing mesin konstruksi kalebu trencher, bor, shovel, excavator, lan roller dalan. Pelanggan kita ngandelake kita kanggo nggawe mesin konstruksi sing paling awet lan dipercaya.


 Pelanggan milih kita tinimbang wong liya kanggo kabutuhan mesin konstruksi amarga Parts Casting Wesi Wesi Mesin Konstruksi lan biaya sing kompetitif. Kita ngatur layanan kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan lan entuk kepuasan sing dhuwur amarga teknologi canggih lan dhukungan sawise dodolan sing ekstensif.


4. Layanan Dhukungan kanggo bagean Mesin Konstruksi

 Kaya kasebut ing ndhuwur, supaya bisa ing kahanan salabetipun, kinerja Construction Machinery Wesi Pengecoran Pasir Parts kudu banget. Mulane, iku ora cukup kanggo mung gawé castings mentahan utawa forgings, nanging uga perlu perawatan panas, mesin, perawatan lumahing, testing NDT, etc.

 

 Perawatan panas: perawatan panas minangka langkah kritis kanggo nambah sifat mekanik benda kerja. Kita bisa ngramu proses miturut syarat kekuatan bagean, lan nambah sifat mechanical saka bagean kayata atose, kekuatan ngasilaken, kekuatan tensile lan elongation dening perawatan panas.

 

 Mesin: kita duwe toko mesin dhewe, lan bisa ngrampungake meh kabeh syarat mesin kanthi peralatan canggih.

 

 Perawatan lumahing: tujuan perawatan permukaan yaiku supaya bagean bisa digunakake ing lingkungan sing ala. Seng plating bisa nyegah bagean saka rusting; Nikel plating bisa nambah resistance nyandhang lan resistance karat saka bagean; Phosphating bisa nyegah bagean saka korosi…

 

 Pengujian non-destruktif (NDT): NDT minangka langkah pungkasan lan paling penting. Maple bakal NDT bagean kanggo mesthekake yen ora ana cacat lumahing (kayata retak, bolongan wedhi, bolongan jotosan) lan ora ana cacat internal (shrinkage lan slag) ing bagean dikirim.

 

 Bahan Umum kanggo Mesin Konstruksi

Kita duwe kemampuan kanggo nggawe kabeh bahan standar baja uga bahan khusus. Ing ngisor iki minangka bahan umum kanggo manufaktur Mesin Konstruksi Wesi Wesi Casting Parts:

 

Baja Karbon:1015,1020,1035,1045,20Mn,25Mn,A570.GrA, SJ355, C45…

Paduan Baja:4130,4135,4140,4340,8620,8640,20CrMo, 42CrMo4, 34CrNiMo6, 25CrMo…

Baja tahan karat:304, 304L, 316, 316L, 410, 416, CF8, CF8M, PH17-4, CK20…

Grey Iron:GG-15,GG-20,GG-25,Kelas 20B,Kelas 25B,Kelas 30B, GJL-250, GJL-300…

Ductile Iron:GGG-40,GGG-50,60-40-18,65-45-12,70-50-05, 80-55-06 QT500-7, QT400-18, QT700-2…

Wesi tuang Kromium Dhuwur 15%Cr-Mo-HC,20%Cr-Mo-LC,25%Cr…

Aluminium:AlSi7Mg, AlSi12, AlSi10Mg, A356,A360…

Baja mangan dhuwur: X120Mn12, Mn12, Mn13…

 

5. Bagian Kita Nyedhiyakake kanggo Mesin Konstruksi

We wis diprodhuksi sawetara saka sudhut Construction Machinery Wesi Pengecoran Pasir Parts. Ing ngisor iki minangka produk khas:

Tautan Track, Mata ngangkat, Kurung jangkar, Penutup bantalan, Braket pemasangan, Blok waos, Sepatu trek, Blok tumit, lan untu ember

 

6. Apa Pengecoran Pasir

 Pengecoran pasir minangka proses pengecoran kuno ing endi bagean logam dicetak kanthi tuang logam menyang rongga kothong. Proses manufaktur adhedhasar cetakan digunakake kanggo nggawe coran kanthi bahan wesi, baja, lan Aluminium. Manufaktur basis casting kalebu sawetara langkah lan bisa nggawe sawetara saka sudhut wangun lan ukuran kanggo produk logam. Proses kasebut diwiwiti kanthi nggawe pola cetakan lan sistem gerbang kanthi ukuran lan wujud sing tepat saka bagean sing dibutuhake. Suhu sing dibutuhake gumantung ing logam amarga sawetara logam butuh wektu suwe kanggo panas lan leleh.


 Maple Machinery wis terus-terusan nganyarke peralatan Sand-casting lan olahan proses casting. Sasaran konco iki mung nggunakake teknologi casting majeng kanggo operasi Sand-casting sawijining. Saben langkah ngetutake gambar lan instruksi pelanggan kanggo menehi solusi sing tepat.


Panas Tags: Mesin Konstruksi Wesi Sand Casting Parts, Customized, High Quality, China, Produsen, Supplier, Pabrik, ISO, Foundry

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.