Nelpon kita +86-19858305627
Bagian Tempa Baja Sistem Hidrolik
  • Bagian Tempa Baja Sistem Hidrolik - 0 Bagian Tempa Baja Sistem Hidrolik - 0

Bagian Tempa Baja Sistem Hidrolik

Mesin Maple minangka peralatan tempa lan pangolahan lengkap lan terintegrasi, khusus ing proyek manufaktur khusus. Karbon, paduan lan baja tahan karat Sistem Hidrolik Bagian Tempa Baja, bobot 0.1kg-60kg. Maple bisa nyuda wektu tundha perawatan panas, forging lan pangiriman, lan nambah kualitas.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Bagian Tempa Baja Sistem Hidrolik

 

1. Pengenalan produk

 Silinder hidrolik yaiku bagean silinder hidrolik sing ngowahi energi hidrolik dadi energi mekanik lan nindakake gerakan rotasi langsung (utawa ayunan) ing proses penempaan. Model sarana nduweni kaluwihan struktur sing prasaja lan operasi tempa sing dipercaya.


 Nalika digunakake kanggo nyadari gerakan reciprocating, bisa ngilangi piranti pangurangan, lan ora ana reresik transmisi lan gerakan kasebut stabil. Dibandhingake karo casting, Bagian Tempa Baja Sistem Hidrolik duwe kekuatan sing luwih dhuwur, biaya sing luwih murah lan umur layanan sing luwih dawa. Padha digunakake digunakake ing macem-macem sistem mechanical lan hydraulic.

 

2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Item

Bagian Tempa Baja Sistem Hidrolik

Kasar

Ra 1.6

Toleransi

± 0,01 mm

Bahan

Baja Paduan

Sertifikasi

ISO 9001:2015

Bobot

0,01-60KG

Mesin

CNC

Perawatan panas

Quenching & Tempering

pamriksan

MT/UT/X-Ray

Lead Time

30 dina

Paket

Kasus Plywood

Metode

Die Forging Ditutup

Kapasitas

50000 Pcs / Wulan

asale

Ningbo, China

 

3. Layanan Maple kanggo Sistem Silinder Hidrolik

 Saiki, Mesin Maple nyedhiyakake macem-macem pelanggan industri hidraulik kanthi bagean mesin, tempa, lan casting premium. Bagéan iki kalebu Lug Bases, Rod Clevises, Bearing, Heads, Nut Top, Kelenjar, Pistons lan Gir. Pelanggan kita gumantung ing kita amarga saka care customer profesional kita lan komponen machined tliti dhuwur. Sebagéan gedhé bagéan kasebut nggawa kanthi kekuatan tarik.

 

 Maple duwe pengalaman luwih saka sepuluh taun ing manufaktur bagean hidrolik, kita bisa nggawe bagean cilik lan bagean sing luwih gedhe sing bobote atusan kilogram. Kita ngerti kabutuhan pelanggan lan uga nawakake tes tekanan, NDT, lan layanan liyane.

 

4.Supporting Service kanggo Komponen Sistem HydraulicCylinder

 Kaya kasebut ing ndhuwur, supaya bisa ing kahanan salabetipun, kinerja saka Bagian Tempa Baja Sistem Hidrolik kudu apik banget. Mulane, iku ora cukup kanggo mung gawé castings mentahan utawa forgings, nanging uga perlu perawatan panas, mesin, perawatan lumahing, testing NDT, etc.

 

 Perawatan panas: perawatan panas minangka langkah kritis kanggo nambah sifat mekanik benda kerja. Kita bisa ngramu proses miturut syarat kekuatan bagean, lan nambah sifat mechanical saka bagean kayata atose, kekuatan ngasilaken, kekuatan tensile lan elongation dening perawatan panas.

 

 Mesin: kita duwe toko mesin dhewe, lan bisa ngrampungake meh kabeh syarat mesin kanthi peralatan canggih.

 

 Perawatan lumahing: tujuan perawatan permukaan yaiku supaya bagean bisa digunakake ing lingkungan sing ala. Seng plating bisa nyegah bagean saka rusting; Nikel plating bisa nambah resistance nyandhang lan resistance karat saka bagean; Phosphating bisa nyegah bagean saka korosi…

 

 Pengujian non-destruktif (NDT): NDT minangka langkah pungkasan lan paling penting. Maple bakal NDT bagean kanggo mesthekake yen ora ana cacat lumahing (kayata retak, bolongan wedhi, bolongan jotosan) lan ora ana cacat internal (shrinkage lan slag) ing bagean dikirim.

 

 Materi Umum kanggo Sistem Hidrolik

Kita duwe kemampuan kanggo nggawe kabeh bahan standar baja uga bahan khusus. Ing ngisor iki minangka bahan umum kanggo nggawe Bagian Tempa Baja Sistem Hidrolik:

 

Baja Karbon:1015,1020,1035,1045,20Mn,25Mn,A570.GrA, SJ355, C45…

Paduan Baja:4130,4135,4140,4340,8620,8640,20CrMo, 42CrMo4, 34CrNiMo6, 25CrMo…

Baja tahan karat:304, 304L, 316, 316L, 410, 416, CF8, CF8M, PH17-4, CK20…

Grey Iron:GG-15,GG-20,GG-25,Kelas 20B,Kelas 25B,Kelas 30B, GJL-250, GJL-300…

Ductile Iron:GGG-40,GGG-50,60-40-18,65-45-12,70-50-05, 80-55-06 QT500-7, QT400-18, QT700-2…

Wesi tuang Kromium Dhuwur 15%Cr-Mo-HC,20%Cr-Mo-LC,25%Cr…

Aluminium:AlSi7Mg, AlSi12, AlSi10Mg, A356,A360…

Baja mangan dhuwur: X120Mn12, Mn12, Mn13…

 

5. Bagian Kita Nyedhiyakake kanggo Sistem Silinder Hidrolik

We wis diprodhuksi sawetara saka sudhut Bagian Tempa Baja Sistem Hidrolik. Ing ngisor iki minangka produk khas:

Lug Bases, Rod Clevises, Bearing, Heads, Top Nut, Kelenjar, Piston lan Gir

 

6. Apa Ditutup Die Forging

Dibandhingake karo casting, forging nduweni kaluwihan khusus:

1. Ing kasus materi sing padha, sifat mekanik saka forgings luwih apik tinimbang casting.

2. Kekuwatan forgings luwih dhuwur lan resistance lemes kuwat.

3. Forgings wis compactness luwih.

4. Ora ana cacat internal lan cacat permukaan.

5. Kacepetan produksi cepet, efisiensi dhuwur, cocok kanggo produksi massal produk.

6. Kualitas produk stabil.


Panas Tags: Bagian Tempa Baja Sistem Hidrolik, Disesuaikan, Kualitas Tinggi, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, ISO, Pengecoran

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.