Nelpon kita +86-19858305627
Ngarep > Produk > Pengecoran Baja > Casting Investasi

Casting Investasi

Casting investasi minangka proses utama sing digunakake kanggo produksi casting berkualitas tinggi lan digunakake kanggo nggawe wesi logam. Kauntungan utama saka proses casting investasi yaiku bisa mbantu ngecor logam kanthi suhu leleh sing dhuwur lan nggawe bagean kanthi geometri kompleks sing dibutuhake ing industri kaya pesawat, otomotif, lan militer.

Minangka Produsèn casting investasi profesional, technique specialized kita digunakake digunakake kanggo njaluk luwih abot, kuwat, lan wangun Komplek kanggo casting investasi. Yen sampeyan dagang karo kita, sampeyan entuk sawetara keuntungan kayata biaya sing luwih murah, proses cetakan sing luwih murah kanggo desain sing rumit, lan akurasi sing luwih dhuwur. Keuntungan kompetitif liyane sing dinikmati dening Mesin Maple yaiku posisi utama ing China kanggo teknologi casting. Kita bakal nyedhiyani casting tliti lan layanan Processing micron-tingkat.
View as  
 
Industri Pertambangan Stainless Steel Casting Parts

Industri Pertambangan Stainless Steel Casting Parts

MapleMachinery berpengalaman ing Industri Pertambangan Stainless Steel Casting Parts. Kanthi kemampuan sing kuat kanggo nggawe macem-macem stainless steel, kita nyedhiyakake bagean lan komponen casting stainless steel khusus kanggo industri pertambangan. Kita bisa njamin sampeyan kualitas dhuwur Industri Pertambangan Stainless Steel Casting Parts. Kita nggarap para pelanggan kanggo mesthekake yen produk / komponen casting stainless steel bisa ngasilake karakteristik sing dibutuhake kanthi cara sing paling larang. Kita usaha dadi mitra rantai pasokan casting stainless steel sing paling apik kanggo para pelanggan.

Maca liyaneKirim Enquiry
Industri Pertambangan Steel Lost Wax Casting Parts

Industri Pertambangan Steel Lost Wax Casting Parts

Kita Industri Pertambangan Steel Lost Wax Casting Parts digunakake digunakake ing pertambangan lan pangolahan mineral. Kanthi kualitas dhuwur lan stabil, kita duwe luwih saka 20 taun pengalaman profesional. Kita duwe teknologi casting majeng, sing bisa nyukupi syarat teknis bledosan-bukti pelanggan mesin pertambangan. Yen sampeyan perlu kanggo nyedhiyani sampeyan karo solusi saka aspèk desain, simulasi, casting lan mesin, lan nyedhiyani sawetara saran efektif kanggo implementasine saka Mining Industry Steel Lost Wax Casting Parts, kita seneng dadi pakar casting Panjenengan.

Maca liyaneKirim Enquiry
Industri Pertambangan Steel Precision Casting Parts

Industri Pertambangan Steel Precision Casting Parts

Mesin Maple ngerti manawa pengeboran lan pertambangan minangka industri kanthi kekuatan dhuwur, mula butuh Parts Casting Presisi Baja Industri Pertambangan sing bisa nyukupi spesifikasi materi sing ketat. Mesin Maple ora mung bisa mbantu nggawe casting, nanging uga mbantu sampeyan ngowahi potongan welding dadi casting lan nambah desain. Kita ngoptimalake sifat mekanik bagean liwat desain casting, pilihan campuran lan proses perawatan panas, lan mesthekake yen sifat-sifat kasebut ditemoni dening tim kualitas internal lan fasilitas tes sing disertifikasi.

Maca liyaneKirim Enquiry
Off Highway Industry Steel Casting Parts

Off Highway Industry Steel Casting Parts

MapleMachinery duwe luwih saka 20 taun kawruh babagan paduan kekuatan dhuwur, paduan mangan lan castiron. Departemen teknik lan sales sing berpengalaman nggunakake keahliane kanggo nyedhiyakake Bagean Casting Baja Industri Jalan Raya sing dhuwur kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan sepur. Bagean kita dirancang kanthi tepat kanthi bahan mentah sing bermutu kanggo mesthekake yen kita nyedhiyakake pelanggan sepur kanthi bagean kanthi kekuatan tarik sing dhuwur, tahan karat lan kinerja sing paling apik. MapleMachinery uga wis ngembangake wesi khusus lan proprietary kanggo bagean sing rawan, lan kita duwe kemampuan kanggo nyukupi syarat khusus struktur mikro lan sifat fisik liyane.

Maca liyaneKirim Enquiry
Oil & Gas Industri Steel Casting Parts

Oil & Gas Industri Steel Casting Parts

Maple minangka pabrik pengecoran lan pangolahan sing disertifikasi ISO kanthi pengalaman sing sugih ing manufaktur Parts Casting Baja Industri Minyak & Gas. Ahli casting investasi kita bakal nyedhiyani sampeyan kabeh bantuan, saka pemecahan masalah desain kanggo milih paduan tengen kanggo lingkungan operasi.

Maca liyaneKirim Enquiry
Parts Casting Baja Mesin Pertanian

Parts Casting Baja Mesin Pertanian

Maple Machinery forayed menyang industri tetanèn aten taun maneh, lan saiki wis pasar sudhut lan sukses ing Eropah lan Amerika Utara. Kita duwe dhaptar pelanggan setya sing akeh sing ngandelake Parts Casting Baja Mesin Pertanian sing berkualitas kanggo Industri pertanian. Kita bisa entuk kapercayan saka para pelanggan mung amarga layanan profesional lan produk bermutu adhedhasar teknologi canggih.

Maca liyaneKirim Enquiry
Maple minangka Produsen lan Pemasok Casting Investasi kualitas dhuwur profesional ing China. Kita wis lulus sertifikasi ISO. Kajaba iku, kita duwe akeh peralatan pengecoran! Yen sampeyan pengin golek pabrik sing bisa nyedhiyani layanan Customized, sampeyan bisa nimbang kita, kita wis fokus ing Casting Investasi manufaktur lan perdagangan global liwat taun. Look forward kanggo nggarap sampeyan! Sugeng rawuh kanca-kanca saka kabeh lapisan masyarakat teka kanggo ngunjungi, nuntun lan rembugan bisnis.