Nelpon kita +86-19858305627
Industri Pertambangan Steel Ditutup Die Forging Parts
  • Industri Pertambangan Steel Ditutup Die Forging Parts - 0 Industri Pertambangan Steel Ditutup Die Forging Parts - 0

Industri Pertambangan Steel Ditutup Die Forging Parts

Kerjasama jangka panjang karo OEM Global wis menehi kawruh ngluwihi kabutuhan sampeyan. Apa perawatan panas, testing, mesin kasar utawa mesin rampung, kita bisa ngirim Industri Pertambangan Steel Ditutup Die Forging Parts siap kanggo perakitan. Kita ngandelake teknologi paling maju lan tim teknik profesional sing darmabakti kanggo kualitas lan kinerja kanggo mbantu tim sampeyan terus nambah desain bagean. Saka ngecor majeng kanggo casting konversi, kita ora workshop forging biasa.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Industri Pertambangan Steel Ditutup Die Forging Parts

 

1. Pengenalan produk

 Industri pertambangan nyelehake peralatan ing lingkungan sing paling ala sing ora bisa dituku. Daya tahan lan sifat mekanik saka peralatan iki kudu sampurna. Babagan pungkasan sing dikarepake perusahaan sampeyan yaiku kegagalan peralatan, sing nyebabake keterlambatan kerja sampeyan.


 Manajer akun Maple sing berpengalaman lan terlatih lan insinyur pangembangan makarya karo sampeyan kanggo nyedhiyakake solusi sing paling apik lan nyedhiyakake Suku Cadang Die Tertutup Die Forging Industri Pertambangan berkualitas tinggi kanggo industri pertambangan sampeyan.

 

2. ProdukParameter (Spesifikasi)

Item

Industri Pertambangan Steel Ditutup Die Forging Parts

Kasar

Ra 1.6

Toleransi

± 0,01 mm

Bahan

Baja Paduan

Sertifikasi

ISO 9001:2015

Bobot

0,01-60KG

Mesin

CNC

Perawatan panas

Quenching & Tempering

pamriksan

MT/UT/X-Ray

Lead Time

30 dina

Paket

Kasus Plywood

Metode

Die Forging Ditutup

Kapasitas

50000 Pcs / Wulan

asale

Ningbo, China

 

3. Maple's Service for Mining Industry

 Industri pertambangan gumantung banget marang peralatan canggih sing dibutuhake kanggo blasting, ngeduk, ngebur, ngremuk, lan nyaring. Sing dibutuhake industri yaiku komponen kompleks sing digawe saka bahan sing bisa tahan lingkungan kerja sing atos. Kita duwe pengalaman pirang-pirang taun kanggo nggawe lan nyediakake Parts Die Forging Industri Pertambangan lan nyukupi kabutuhan industri iki.

 

 MapleMachinery wis nawakake layanan tempa mati tertutup profesional kanggo para pelanggan nganti pirang-pirang taun saiki. Dheweke ngandelake kita amarga layanan profesional lan teknologi sing apik lan peralatan canggih. Kita uga bisa nambah forgings asli, lan pelanggan nyedhiyani solusi proses lan tuku blanks. Iku amarga expertise dhuwur-mburi kita lan kerjasama ing-ambane; kita wis ngekspor mayuta-yuta dolar AS saka forgings.


4. Layanan Dhukungan kanggo Komponen Pertambangan

 Kaya kasebut ing ndhuwur, supaya bisa ing kahanan salabetipun, kinerja saka Industri Pertambangan Steel Ditutup Die Forging Parts kudu banget. Mulane, iku ora cukup kanggo mung gawé castings mentahan utawa forgings, nanging uga perlu perawatan panas, mesin, perawatan lumahing, testing NDT, etc.

 

 Perawatan panas: perawatan panas minangka langkah kritis kanggo nambah sifat mekanik benda kerja. Kita bisa ngramu proses miturut syarat kekuatan bagean, lan nambah sifat mechanical saka bagean kayata atose, kekuatan ngasilaken, kekuatan tensile lan elongation dening perawatan panas.

 

 Mesin: kita duwe toko mesin dhewe, lan bisa ngrampungake meh kabeh syarat mesin kanthi peralatan canggih.

 

 Perawatan lumahing: tujuan perawatan permukaan yaiku supaya bagean bisa digunakake ing lingkungan sing ala. Seng plating bisa nyegah bagean saka rusting; Nikel plating bisa nambah resistance nyandhang lan resistance karat saka bagean; Phosphating bisa nyegah bagean saka korosi…

 

 Pengujian non-destruktif (NDT): NDT minangka langkah pungkasan lan paling penting. Maple bakal NDT bagean kanggo mesthekake yen ora ana cacat lumahing (kayata retak, bolongan wedhi, bolongan jotosan) lan ora ana cacat internal (shrinkage lan slag) ing bagean dikirim.

 

 Bahan Umum kanggo Industri Pertambangan

Kita duwe kemampuan kanggo nggawe kabeh bahan standar baja uga bahan khusus. Ing ngisor iki minangka bahan umum kanggo nggawe Bagian Industri Pertambangan Baja Ditutup Die Forging:

 

Baja Karbon:1015,1020,1035,1045,20Mn,25Mn,A570.GrA, SJ355, C45…

Paduan Baja:4130,4135,4140,4340,8620,8640,20CrMo, 42CrMo4, 34CrNiMo6, 25CrMo…

Baja tahan karat:304, 304L, 316, 316L, 410, 416, CF8, CF8M, PH17-4, CK20…

Grey Iron:GG-15,GG-20,GG-25,Kelas 20B,Kelas 25B,Kelas 30B, GJL-250, GJL-300…

Ductile Iron:GGG-40,GGG-50,60-40-18,65-45-12,70-50-05, 80-55-06 QT500-7, QT400-18, QT700-2…

Wesi tuang Kromium Dhuwur 15%Cr-Mo-HC,20%Cr-Mo-LC,25%Cr…

Aluminium:AlSi7Mg, AlSi12, AlSi10Mg, A356,A360…

Baja mangan dhuwur: X120Mn12, Mn12, Mn13…

 

5. Bagian Kita Nyedhiyakake kanggo Industri Pertambangan

We wis diprodhuksi sawetara saka sudhut Industri Pertambangan Steel Ditutup Die Forging Parts. Ing ngisor iki minangka produk khas:

Grate Bar, Burner, Dump Block, Y-Links, Spreader bar, Sockets, Roller lever, Bushing, Pallet, Crusher komponen, Hammer, Bucket untu, Lengan, Impeller, Gear kasus, Chain Links, Adaptor, Shackle.

 

6. Apa Ditutup Die Forging

Dibandhingake karo casting, forging nduweni kaluwihan khusus:

1. Ing kasus materi sing padha, sifat mekanik saka forgings luwih apik tinimbang casting.

2. Kekuwatan forgings luwih dhuwur lan resistance lemes kuwat.

3. Forgings wis compactness luwih.

4. Ora ana cacat internal lan cacat permukaan.

5. Kacepetan produksi cepet, efisiensi dhuwur, cocok kanggo produksi massal produk.

6. Kualitas produk stabil.



Panas Tags: Industri Pertambangan Baja Ditutup Die Forging Parts, Customized, High Quality, China, Produsen, Supplier, Pabrik, ISO, Foundry

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.