Nelpon kita +86-19858305627
Industri Pertambangan Steel Investment Casting Parts
  • Industri Pertambangan Steel Investment Casting Parts - 0 Industri Pertambangan Steel Investment Casting Parts - 0

Industri Pertambangan Steel Investment Casting Parts

Maple Machinery wis pengalaman sugih ing Manufaktur Mining Industry Steel Investment Casting Parts. Minangka produsen siji-mandeg karo pengecoran lan toko mesin ing Ningbo. Kita wis spesialis ing casting investasi baja lan mesin rampung kanggo akèh taun. Casting kita duwe kauntungan rega sing kompetitif lan nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Amerika. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Industri Pertambangan Steel Casting Investasi Parts

 

1. Pengenalan produk

Parts Casting Investasi Industri Pertambangan minangka salah sawijining bagean paling apik saka Mesin Maple. Umume, Bagian Casting Investasi Baja Industri Pertambangan kompleks lan digawe saka bahan sing bisa tahan lingkungan kerja sing atos. Castings iki mbutuhake woykekuatan tensile gh, kekuatan ngasilaken lan kekuatan impact, Iki wis dikarepake dhuwur kanggo bahan manufaktur lan teknologi perawatan panas.

 

2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Item

Industri Pertambangan Steel Casting Investasi Parts

Kasar

Ra 1.6

Toleransi

± 0,01 mm

Bahan

Casting Steel

Sertifikasi

ISO 9001:2015

Bobot

0,01-2000KG

Mesin

CNC

Perawatan panas

Quenching & Tempering

pamriksan

MT/UT/X-Ray

Lead Time

30 dina

Paket

Kasus Plywood

Metode

Casting Investasi

Kapasitas

50000 Pcs / Wulan

asale

Ningbo, China

 

3. Maple's Service for Mining Industry

 Industri pertambangan gumantung banget marang peralatan canggih sing dibutuhake kanggo blasting, ngeduk, ngebur, ngremuk, lan nyaring. Sing dibutuhake industri yaiku komponen kompleks sing digawe saka bahan sing bisa tahan lingkungan kerja sing atos. Kita duwe pengalaman pirang-pirang taun kanggo nggawe lan nyediakake Parts Casting Investasi Baja Industri Pertambangan lan nyukupi kabutuhan industri iki.

 

 Mesin Maple dilengkapi kanthi apik kanggo nggawe bagean sing kompleks sing dibutuhake dening industri pertambangan. Pelanggan kita ngandelake supaya entuk bagean mesin sing kuwat lan kuat lan kanthi rega sing murah. Perusahaan kita njaga standar kualitas lan lingkungan kerja sing ketat kanggo nggawe produk kanthi sifat mekanik sing apik. Maple mung bisa nyukupi tingkat teknis profesional lan nuntut lan kemampuan manufaktur industri pertambangan.


4. Layanan Dhukungan kanggo Komponen Pertambangan

 Kaya kasebut ing ndhuwur, supaya bisa ing kahanan salabetipun, kinerja saka Industri Pertambangan Steel Casting Investasi Parts kudu banget. Mulane, iku ora cukup kanggo mung gawé castings mentahan utawa forgings, nanging uga perlu perawatan panas, mesin, perawatan lumahing, testing NDT, etc.

 

 Perawatan panas: perawatan panas minangka langkah kritis kanggo nambah sifat mekanik benda kerja. Kita bisa ngramu proses miturut syarat kekuatan bagean, lan nambah sifat mechanical saka bagean kayata atose, kekuatan ngasilaken, kekuatan tensile lan elongation dening perawatan panas.

 

 Mesin: kita duwe toko mesin dhewe, lan bisa ngrampungake meh kabeh syarat mesin kanthi peralatan canggih.

 

 Perawatan lumahing: tujuan perawatan permukaan yaiku supaya bagean bisa digunakake ing lingkungan sing ala. Seng plating bisa nyegah bagean saka rusting; Nikel plating bisa nambah resistance nyandhang lan resistance karat saka bagean; Phosphating bisa nyegah bagean saka korosi…

 

 Pengujian non-destruktif (NDT): NDT minangka langkah pungkasan lan paling penting. Maple bakal NDT bagean kanggo mesthekake yen ora ana cacat lumahing (kayata retak, bolongan wedhi, bolongan jotosan) lan ora ana cacat internal (shrinkage lan slag) ing bagean dikirim.

 

 Bahan Umum kanggo Industri Pertambangan

Kita duwe kemampuan kanggo nggawe kabeh bahan standar baja uga bahan khusus. Ing ngisor iki minangka bahan umum kanggo manufaktur Bagian Casting Investasi Baja Industri Pertambangan:

 

Baja Karbon:1015,1020,1035,1045,20Mn,25Mn,A570.GrA, SJ355, C45…

Paduan Baja:4130,4135,4140,4340,8620,8640,20CrMo, 42CrMo4, 34CrNiMo6, 25CrMo…

Baja tahan karat:304, 304L, 316, 316L, 410, 416, CF8, CF8M, PH17-4, CK20…

Grey Iron:GG-15,GG-20,GG-25,Kelas 20B,Kelas 25B,Kelas 30B, GJL-250, GJL-300…

Ductile Iron:GGG-40,GGG-50,60-40-18,65-45-12,70-50-05, 80-55-06 QT500-7, QT400-18, QT700-2…

Wesi tuang Kromium Dhuwur 15%Cr-Mo-HC,20%Cr-Mo-LC,25%Cr…

Aluminium:AlSi7Mg, AlSi12, AlSi10Mg, A356,A360…

Baja mangan dhuwur: X120Mn12, Mn12, Mn13…

 

5. Bagian Kita Nyedhiyakake kanggo Industri Pertambangan

Kita wis diprodhuksi sawetara saka sudhut Industri Pertambangan Steel Casting Investasi Parts. Ing ngisor iki minangka produk khas:

Grate Bar, Burner, Dump Block, Y-Links, Spreader bar, Sockets, Roller lever, Bushing, Pallet, Crusher komponen, Hammer, Bucket untu, Lengan, Impeller, Gear kasus, Chain Links, Adaptor, Shackle.


6. Apa Investasi Casting

 Casting investasi minangka proses utama sing digunakake kanggo produksi casting berkualitas tinggi lan digunakake kanggo nggawe wesi logam. Kauntungan utama saka proses casting investasi yaiku bisa mbantu ngecor logam kanthi suhu leleh sing dhuwur lan nggawe bagean kanthi geometri kompleks sing dibutuhake ing industri kaya pesawat, otomotif, lan militer.


 Minangka Produsèn casting investasi profesional, technique specialized kita digunakake digunakake kanggo njaluk luwih abot, kuwat, lan wangun Komplek kanggo casting investasi. Yen sampeyan dagang karo kita, sampeyan entuk sawetara keuntungan kayata biaya sing luwih murah, proses cetakan sing luwih murah kanggo desain sing rumit, lan akurasi sing luwih dhuwur. Keuntungan kompetitif liyane sing dinikmati dening Mesin Maple yaiku posisi utama ing China kanggo teknologi casting. Kita bakal nyedhiyani casting tliti lan layanan Processing micron-tingkat.



Panas Tags: Industri Pertambangan Steel Investment Casting Parts, Customized, High Quality, China, Produsen, Supplier, Pabrik, ISO, Foundry

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.