Nelpon kita +86-19858305627
Industri Pertambangan Steel Lost Wax Casting Parts
  • Industri Pertambangan Steel Lost Wax Casting Parts - 0 Industri Pertambangan Steel Lost Wax Casting Parts - 0

Industri Pertambangan Steel Lost Wax Casting Parts

Kita Industri Pertambangan Steel Lost Wax Casting Parts digunakake digunakake ing pertambangan lan pangolahan mineral. Kanthi kualitas dhuwur lan stabil, kita duwe luwih saka 20 taun pengalaman profesional. Kita duwe teknologi casting majeng, sing bisa nyukupi syarat teknis bledosan-bukti pelanggan mesin pertambangan. Yen sampeyan perlu kanggo nyedhiyani sampeyan karo solusi saka aspèk desain, simulasi, casting lan mesin, lan nyedhiyani sawetara saran efektif kanggo implementasine saka Mining Industry Steel Lost Wax Casting Parts, kita seneng dadi pakar casting Panjenengan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Industri Pertambangan Steel Lost Wax Casting Parts

 

1. Pengenalan produk

Industri Pertambangan Steel Lost Wax Casting Parts saka Maple Machinery digunakake ing peralatan pertambangan Komplek, saka penggalian lan panyulingan kanggo crushing lan transportasi. Bagian kasebut digawe saka bahan sing paling apik lan teknologi casting. Parts Casting Lilin Lilin sing Komplek, awet lan biaya-efektif biaya wis dadi kauntungan kanggo pelanggan.

 

2. ProdukParameter (Spesifikasi)

Item

Industri Pertambangan Steel Lost Wax Casting Parts

Kasar

Ra 1.6

Toleransi

± 0,01 mm

Bahan

Casting Steel

Sertifikasi

ISO 9001:2015

Bobot

0,01-2000KG

Mesin

CNC

Perawatan panas

Quenching & Tempering

pamriksan

MT/UT/X-Ray

Lead Time

30 dina

Paket

Kasus Plywood

Metode

Casting Investasi

Kapasitas

50000 Pcs / Wulan

asale

Ningbo, China

 

3. Maple's Service for Mining Industry

 Industri pertambangan gumantung banget marang peralatan canggih sing dibutuhake kanggo blasting, ngeduk, ngebur, ngremuk, lan nyaring. Sing dibutuhake industri yaiku komponen kompleks sing digawe saka bahan sing bisa tahan lingkungan kerja sing atos. Kita duwe pengalaman pirang-pirang taun kanggo nggawe lan nyediakake Parts Casting Wax Wax Industri Pertambangan lan nyukupi kabutuhan industri iki.

 

 Mesin Maple dilengkapi kanthi apik kanggo nggawe bagean sing kompleks sing dibutuhake dening industri pertambangan. Pelanggan kita ngandelake supaya entuk bagean mesin sing kuwat lan kuat lan kanthi rega sing murah. Perusahaan kita njaga standar kualitas lan lingkungan kerja sing ketat kanggo nggawe produk kanthi sifat mekanik sing apik. Maple mung bisa nyukupi tingkat teknis profesional lan nuntut lan kemampuan manufaktur industri pertambangan.


4. Layanan Dhukungan kanggo Komponen Pertambangan

 Kaya kasebut ing ndhuwur, supaya bisa ing kahanan salabetipun, kinerja saka Industri Pertambangan Steel Lost Wax Casting Partskudu banget. Mulane, iku ora cukup kanggo mung gawé castings mentahan utawa forgings, nanging uga perlu perawatan panas, mesin, perawatan lumahing, testing NDT, etc.

 

 Perawatan panas: perawatan panas minangka langkah kritis kanggo nambah sifat mekanik benda kerja. Kita bisa ngramu proses miturut syarat kekuatan bagean, lan nambah sifat mechanical saka bagean kayata atose, kekuatan ngasilaken, kekuatan tensile lan elongation dening perawatan panas.

 

 Mesin: kita duwe toko mesin dhewe, lan bisa ngrampungake meh kabeh syarat mesin kanthi peralatan canggih.

 

 Perawatan lumahing: tujuan perawatan permukaan yaiku supaya bagean bisa digunakake ing lingkungan sing ala. Seng plating bisa nyegah bagean saka rusting; Nikel plating bisa nambah resistance nyandhang lan resistance karat saka bagean; Phosphating bisa nyegah bagean saka korosi…

 

 Pengujian non-destruktif (NDT): NDT minangka langkah pungkasan lan paling penting. Maple bakal NDT bagean kanggo mesthekake yen ora ana cacat lumahing (kayata retak, bolongan wedhi, bolongan jotosan) lan ora ana cacat internal (shrinkage lan slag) ing bagean dikirim.

 

 Bahan Umum kanggo Industri Pertambangan

Kita duwe kemampuan kanggo nggawe kabeh bahan standar baja uga bahan khusus. Ing ngisor iki minangka bahan umum kanggo manufaktur Bagian Casting Lilin Industri Pertambangan:

 

Baja Karbon:1015,1020,1035,1045,20Mn,25Mn,A570.GrA, SJ355, C45…

Paduan Baja:4130,4135,4140,4340,8620,8640,20CrMo, 42CrMo4, 34CrNiMo6, 25CrMo…

Baja tahan karat:304,304L,316,316L,410,416, CF8, CF8M,PH17-4,CK20…

Grey Iron:GG-15,GG-20,GG-25,Kelas 20B,Kelas 25B,Kelas 30B, GJL-250, GJL-300…

Ductile Iron:GGG-40,GGG-50,60-40-18,65-45-12,70-50-05, 80-55-06 QT500-7, QT400-18, QT700-2…

Wesi tuang Kromium Dhuwur 15%Cr-Mo-HC,20%Cr-Mo-LC,25%Cr…

Aluminium:AlSi7Mg, AlSi12, AlSi10Mg, A356,A360…

Baja mangan dhuwur: X120Mn12, Mn12, Mn13…

 

5. Bagian Kita Nyedhiyakake kanggo Industri Pertambangan

We wis diprodhuksi sawetara saka sudhut Industri Pertambangan Steel Lost Wax Casting Parts. Ing ngisor iki minangka produk khas:

Grate Bar, Burner, Dump Block, Y-Links, Spreader bar, Sockets, Roller lever, Bushing, Pallet, Crusher komponen, Hammer, Bucket untu, Lengan, Impeller, Gear kasus, Chain Links, Adaptor, Shackle.


6. Apa Investasi Casting

 Casting investasi minangka proses utama sing digunakake kanggo produksi casting berkualitas tinggi lan digunakake kanggo nggawe wesi logam. Kauntungan utama saka proses casting investasi yaiku bisa mbantu ngecor logam kanthi suhu leleh sing dhuwur lan nggawe bagean kanthi geometri kompleks sing dibutuhake ing industri kaya pesawat, otomotif, lan militer.


 Minangka Produsèn casting investasi profesional, technique specialized kita digunakake digunakake kanggo njaluk luwih abot, kuwat, lan wangun Komplek kanggo casting investasi. Yen sampeyan dagang karo kita, sampeyan entuk sawetara keuntungan kayata biaya sing luwih murah, proses cetakan sing luwih murah kanggo desain sing rumit, lan akurasi sing luwih dhuwur. Keuntungan kompetitif liyane sing dinikmati dening Mesin Maple yaiku posisi utama ing China kanggo teknologi casting. Kita bakal nyedhiyani casting tliti lan layanan Processing micron-tingkat.


Panas Tags: Industri Pertambangan Steel Lost Wax Casting Parts, Customized, High Quality, China, Produsen, Supplier, Pabrik, ISO, Foundry

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.