Nelpon kita +86-19858305627

Kontrol komposisi kimia.

2022-03-11

Kontrol komposisi kimia

Komposisi kimia minangka alesan dhasar sing mengaruhi sifat mekanik casting logam. Mulane, ing proses produksi casting investasi, inspeksi komposisi kimia minangka langkah kritis.

 

Ing Maple, komposisi kimia bahan casting investasi dianalisis dening OES, sing bisa nganalisa saben unsur logam ing komposisi kimia. Biasane, kita bakal nyoba pemblokiran standar dhisik kanggo ngonfirmasi ora ana panyimpangan ing spektrometer, lan banjur nyoba komposisi kimia saka blok sampel.


Yen asil ana ing sawetara sing dibutuhake, komposisi kimia saka bagean cast wis qualified. Ing pengecoran Maple, luwih saka kaping telu analisis spektral dibutuhake ing produksi. Kaping pisanan yaiku nganalisa komposisi kimia bahan mentahan, kaping pindho yaiku nganalisa komposisi kimia ing tungku sajrone casting, lan kaping telune yaiku nganalisa komposisi kimia bagean utawa blok sampel bebarengan karo tungku sawise produk. wis rampung.


Kajaba iku, kita bakal njupuk blok sampel saka saben pawon lan tetep ing laboratorium luwih saka setahun. Yen customer duwe masalah kualitas sak aplikasi, kita bisa maneh audit rekaman casting saka bagean ing wektu sing.

 

Kanggo saben kumpulan produk, Maple bakal nyedhiyani laporan test komposisi kimia ing ngisor iki karo nomer panas. pamblokiran test pawon sing bener katahan ing laboratorium, lan kita bisa njupuk metu kanggo testing re nalika sembarang. Pelanggan uga bisa entuk nilai saben komponen kimia saka laporan kasebut.

 

Laporan kita bakal disimpen kanthi permanen ing méga, njamin keterlacakan kualitas produk.

Saliyane tes komposisi kimia, kita uga nyedhiyakake tes properti mekanik, tes NDT, tes tekanan, lsp


Sabanjure:NO