Nelpon kita +86-19858305627
Off Highway Industry Wesi Sand Casting Parts
  • Off Highway Industry Wesi Sand Casting Parts - 0 Off Highway Industry Wesi Sand Casting Parts - 0

Off Highway Industry Wesi Sand Casting Parts

Saklawasé rong puluh taun, Maple Machinery wis nyediakake casting wesi casting kanggo macem-macem industri lan misuwur kanggo ngirim casting kualitas dhuwur konsisten ing wektu. Nggarap kabeh jinis wesi abu-abu lan ulet, maple nyedhiyakake Parts Casting Wesi Wesi Industri Off Highway lan layanan sing apik kanthi biaya net sing murah.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Off Highway Industry Wesi Sand Casting Parts

 

1. Pengenalan produk

 Industri off road duwe syarat dhuwur kanggo sifat mekanik saka casting lan forgings, lan toleransi dimensi uga minangka faktor penting ing proses kerja. Kita bisa karo pangguna pungkasan kanggo berkembang Off Highway Industry Wesi Wesi Casting Parts kanggo kabeh jinis komponen digunakake ing industri dalan mati, lan bisa cepet generate prototipe lan volume produksi.


 Minangka perusahaan sing disertifikasi ISO 9001, kita nyedhiyakake pelanggan sepur kanthi siklus pangiriman sing cepet, tingkat safety sing dhuwur, linuwih lan bisa dijaga, nyilikake downtime lan tahan lingkungan nyandhang sing paling awon.

 

2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Item

Off Highway Industry Wesi Sand Casting Parts

Kasar

Ra 1.6

Toleransi

± 0,01 mm

Bahan

Casting Steel / Casting Iron

Sertifikasi

ISO 9001:2015

Bobot

0,01-5000KG

Mesin

CNC

Perawatan panas

Quenching & Tempering

pamriksan

MT/UT/X-Ray

Lead Time

30 dina

Paket

Kasus Plywood

Metode

Pengecoran Pasir

Kapasitas

50000 Pcs / Wulan

asale

Ningbo, China

 

3. Layanan Maple kanggo Industri Off Highway

 Maple Machinery nambahake jaringan layanan manufaktur kanthi mlebu ing Industri Off Highway. Kita bangga karo kerjasama jangka panjang karo perusahaan terkemuka, lan produk lan dodolan ana ing ndhuwur industri. Kita terus-terusan nantang awake dhewe lan bola-bali nggawe dandan supaya bisa maju ing kompetisi. We Pabrik Off Highway Industry Wesi Wesi Casting Parts kaya komponen Coupling, piring tengah, kurung Bearing, rodha Rel, Wheel hub, Base plate, kothak Axle, Yokes, Pedestals, Engsel, piring dasi, klip rahang sisih, lan Joint bar.

 

 Sektor sepur nyedhiyakake jaringan penting kanggo transportasi lan distribusi. Perlu peralatan sing larang regane lan tahan suwe sing bisa dipercaya kanggo macem-macem aplikasi. Sepur, saka barang nganti penumpang, butuh casting sing beda kanggo macem-macem aplikasi. Maple Machinery nggawa pengalaman ekstensif kanggo nggawe casting baja lan casting wesi ing macem-macem ukuran, wangun, lan bahan sing tepat, kuwat, lan awet. Kita nggawe macem-macem coran lan tempa kanggo infrastruktur sepur lan peralatan transportasi.


4. Layanan Dhukungan kanggo bagean Industri Off Highway

 Kaya kasebut ing ndhuwur, supaya bisa ing kahanan salabetipun, kinerja Off Highway Industry Wesi Sand Casting Parts kudu banget. Mulane, iku ora cukup kanggo mung gawé castings mentahan utawa forgings, nanging uga perlu perawatan panas, mesin, perawatan lumahing, testing NDT, etc.

 

 Perawatan panas: perawatan panas minangka langkah kritis kanggo nambah sifat mekanik benda kerja. Kita bisa ngramu proses miturut syarat kekuatan bagean, lan nambah sifat mechanical saka bagean kayata atose, kekuatan ngasilaken, kekuatan tensile lan elongation dening perawatan panas.

 

 Mesin: kita duwe toko mesin dhewe, lan bisa ngrampungake meh kabeh syarat mesin kanthi peralatan canggih.

 

 Perawatan lumahing: tujuan perawatan permukaan yaiku supaya bagean bisa digunakake ing lingkungan sing ala. Seng plating bisa nyegah bagean saka rusting; Nikel plating bisa nambah resistance nyandhang lan resistance karat saka bagean; Phosphating bisa nyegah bagean saka korosi…

 

 Pengujian non-destruktif (NDT): NDT minangka langkah pungkasan lan paling penting. Maple bakal NDT bagean kanggo mesthekake yen ora ana cacat lumahing (kayata retak, bolongan wedhi, bolongan jotosan) lan ora ana cacat internal (shrinkage lan slag) ing bagean dikirim.

 

 Bahan umum kanggo bagean Industri Off Highway

Kita duwe kemampuan kanggo nggawe kabeh bahan standar baja uga bahan khusus. Ing ngisor iki minangka bahan umum kanggo manufaktur Off Highway Industry Wesi Wesi Casting Parts:

 

Baja Karbon:1015,1020,1035,1045,20Mn,25Mn,A570.GrA, SJ355, C45…

Paduan Baja:4130,4135,4140,4340,8620,8640,20CrMo, 42CrMo4, 34CrNiMo6, 25CrMo…

Baja tahan karat:304, 304L, 316, 316L, 410, 416, CF8, CF8M, PH17-4, CK20…

Grey Iron:GG-15,GG-20,GG-25,Kelas 20B,Kelas 25B,Kelas 30B, GJL-250, GJL-300…

Ductile Iron:GGG-40,GGG-50,60-40-18,65-45-12,70-50-05, 80-55-06 QT500-7, QT400-18, QT700-2…

Wesi tuang Kromium Dhuwur 15%Cr-Mo-HC,20%Cr-Mo-LC,25%Cr…

Aluminium:AlSi7Mg, AlSi12, AlSi10Mg, A356,A360…

Baja mangan dhuwur: X120Mn12, Mn12, Mn13…

 

5. Bagian Kita Nyedhiyakake kanggo Industri Off Highway

Kita wis diprodhuksi sawetara saka sudhut Off Highway Industry Wesi Sand Casting Parts. Ing ngisor iki minangka produk khas:

Komponen kopling, Plat tengah, kurung bantalan, Roda rel, Hub roda, Plat dasar, Kotak poros, Yokes, Pedestal, Engsel, Plat dasi, Klip rahang samping, lan Bar gabungan.

 

6. Apa Sand Casting

 Pengecoran pasir minangka proses pengecoran kuno ing endi bagean logam dicetak kanthi tuang logam menyang rongga kothong. Proses manufaktur adhedhasar cetakan digunakake kanggo nggawe coran kanthi bahan wesi, baja, lan Aluminium. Manufaktur basis casting kalebu sawetara langkah lan bisa nggawe sawetara saka sudhut wangun lan ukuran kanggo produk logam. Proses kasebut diwiwiti kanthi nggawe pola cetakan lan sistem gerbang kanthi ukuran lan wujud sing tepat saka bagean sing dibutuhake. Suhu sing dibutuhake gumantung ing logam amarga sawetara logam butuh wektu suwe kanggo panas lan leleh.


 Maple Machinery wis terus-terusan nganyarke peralatan Sand-casting lan olahan proses casting. Sasaran konco iki mung nggunakake teknologi casting majeng kanggo operasi Sand-casting sawijining. Saben langkah ngetutake gambar lan instruksi pelanggan kanggo menehi solusi sing tepat.


Panas Tags: Off Highway Industri Wesi Sand Casting Parts, Customized, High Quality, China, Produsen, Supplier, Pabrik, ISO, Foundry

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.