Nelpon kita +86-19858305627
Off Highway Industry Steel Casting Parts
  • Off Highway Industry Steel Casting Parts - 0 Off Highway Industry Steel Casting Parts - 0

Off Highway Industry Steel Casting Parts

MapleMachinery duwe luwih saka 20 taun kawruh babagan paduan kekuatan dhuwur, paduan mangan lan castiron. Departemen teknik lan sales sing berpengalaman nggunakake keahliane kanggo nyedhiyakake Bagean Casting Baja Industri Jalan Raya sing dhuwur kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan sepur. Bagean kita dirancang kanthi tepat kanthi bahan mentah sing bermutu kanggo mesthekake yen kita nyedhiyakake pelanggan sepur kanthi bagean kanthi kekuatan tarik sing dhuwur, tahan karat lan kinerja sing paling apik. MapleMachinery uga wis ngembangake wesi khusus lan proprietary kanggo bagean sing rawan, lan kita duwe kemampuan kanggo nyukupi syarat khusus struktur mikro lan sifat fisik liyane.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Off Highway Industry Steel Casting Parts

 

1. Pengenalan produk

IngOff Highway Industryneeds kanggo transportasi lan njaga peralatan, kang kudu nggunakake dipercaya, biaya-efektif lan awet Off Highway Industry Steel Casting Parts. Sawise kabeh, bagean sing digunakake ing industri sepur kudu adaptasi karo macem-macem aplikasi, saka kargo menyang railway penumpang, lan ketemu macem-macem ukuran, wangun lan manufaktur materi.


Pengalaman Maple ing industri sepur ngidini kita nggawe bagean Casting Baja Industri Off Highway sing cocog kanggo macem-macem aplikasi sing kuat, awet, presisi lan kompleks ing industri sepur.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Item

Off Highway Industry Steel Casting Parts

Kasar

Ra 1.6

Toleransi

± 0,01 mm

Bahan

Casting Steel

Sertifikasi

ISO 9001:2015

Bobot

0,01-80KG

Mesin

CNC

Perawatan panas

Quenching & Tempering

pamriksan

MT/UT/X-Ray

Lead Time

30 dina

Paket

Kasus Plywood

Metode

Casting Investasi

Kapasitas

50000 Pcs / Wulan

asale

Ningbo, China

 

3. Layanan Maple kanggo Industri Off Highway

 Maple Machinery nambahake jaringan layanan manufaktur kanthi mlebu ing Industri Off Highway. Kita bangga karo kerjasama jangka panjang karo perusahaan terkemuka, lan produk lan dodolan ana ing ndhuwur industri. Kita terus-terusan nantang awake dhewe lan bola-bali nggawe dandan supaya bisa maju ing kompetisi. We Pabrik Off Highway Industry Steel Casting Parts kaya komponen Coupling, piring tengah, kurung bantalan, Roda rel, Wheel hub, Base plate, kothak Axle, Yokes, Pedestals, Engsel, piring dasi, klip rahang sisih, lan bar Joint.

 

 Sektor sepur nyedhiyakake jaringan penting kanggo transportasi lan distribusi. Perlu peralatan sing larang regane lan tahan suwe sing bisa dipercaya kanggo macem-macem aplikasi. Sepur, saka barang nganti penumpang, butuh casting sing beda kanggo macem-macem aplikasi. Maple Machinery nggawa pengalaman ekstensif kanggo nggawe casting baja lan casting wesi ing macem-macem ukuran, wangun, lan bahan sing tepat, kuwat, lan awet. Kita nggawe macem-macem coran lan tempa kanggo infrastruktur sepur lan peralatan transportasi.


4. Layanan Dhukungan kanggo bagean Industri Off Highway

 Kaya kasebut ing ndhuwur, supaya bisa ing kahanan salabetipun, kinerja Off Highway Industry Steel Casting Parts kudu banget. Mulane, iku ora cukup kanggo mung gawé castings mentahan utawa forgings, nanging uga perlu perawatan panas, mesin, perawatan lumahing, testing NDT, etc.

 

 Perawatan panas: perawatan panas minangka langkah kritis kanggo nambah sifat mekanik benda kerja. Kita bisa ngramu proses miturut syarat kekuatan bagean, lan nambah sifat mechanical saka bagean kayata atose, kekuatan ngasilaken, kekuatan tensile lan elongation dening perawatan panas.

 

 Mesin: kita duwe toko mesin dhewe, lan bisa ngrampungake meh kabeh syarat mesin kanthi peralatan canggih.

 

 Perawatan lumahing: tujuan perawatan permukaan yaiku supaya bagean bisa digunakake ing lingkungan sing ala. Seng plating bisa nyegah bagean saka rusting; Nikel plating bisa nambah resistance nyandhang lan resistance karat saka bagean; Phosphating bisa nyegah bagean saka korosi…

 

 Pengujian non-destruktif (NDT): NDT minangka langkah pungkasan lan paling penting. Maple bakal NDT bagean kanggo mesthekake yen ora ana cacat lumahing (kayata retak, bolongan wedhi, bolongan jotosan) lan ora ana cacat internal (shrinkage lan slag) ing bagean dikirim.

 

 Bahan umum kanggo bagean Industri Off Highway

Kita duwe kemampuan kanggo nggawe kabeh bahan standar baja uga bahan khusus. Ing ngisor iki minangka bahan umum kanggo nggawe Bagian Casting Baja Industri Jalan Raya:

 

Baja Karbon:1015,1020,1035,1045,20Mn,25Mn,A570.GrA, SJ355, C45…

Paduan Baja:4130,4135,4140,4340,8620,8640,20CrMo, 42CrMo4, 34CrNiMo6, 25CrMo…

Baja tahan karat:304, 304L, 316, 316L, 410, 416, CF8, CF8M, PH17-4, CK20…

Grey Iron:GG-15,GG-20,GG-25,Kelas 20B,Kelas 25B,Kelas 30B, GJL-250, GJL-300…

Ductile Iron:GGG-40,GGG-50,60-40-18,65-45-12,70-50-05, 80-55-06 QT500-7, QT400-18, QT700-2…

Wesi tuang Kromium Dhuwur 15%Cr-Mo-HC,20%Cr-Mo-LC,25%Cr…

Aluminium:AlSi7Mg, AlSi12, AlSi10Mg, A356,A360…

Baja mangan dhuwur: X120Mn12, Mn12, Mn13…

 

5. Bagian Kita Nyedhiyakake kanggo Industri Off Highway

Kita wis diprodhuksi sawetara saka sudhut Off Highway Industry Steel Casting Parts. Ing ngisor iki minangka produk khas:

Komponen kopling, Plat tengah, kurung bantalan, Roda rel, Hub roda, Plat dasar, Kotak poros, Yokes, Pedestal, Engsel, Plat dasi, Klip rahang samping, lan Bar gabungan.


6. Apa Investasi Casting

 Casting investasi minangka proses utama sing digunakake kanggo produksi casting berkualitas tinggi lan digunakake kanggo nggawe wesi logam. Kauntungan utama saka proses casting investasi yaiku bisa mbantu ngecor logam kanthi suhu leleh sing dhuwur lan nggawe bagean kanthi geometri kompleks sing dibutuhake ing industri kaya pesawat, otomotif, lan militer.


 Minangka Produsèn casting investasi profesional, technique specialized kita digunakake digunakake kanggo njaluk luwih abot, kuwat, lan wangun Komplek kanggo casting investasi. Yen sampeyan dagang karo kita, sampeyan entuk sawetara keuntungan kayata biaya sing luwih murah, proses cetakan sing luwih murah kanggo desain sing rumit, lan akurasi sing luwih dhuwur. Keuntungan kompetitif liyane sing dinikmati dening Mesin Maple yaiku posisi utama ing China kanggo teknologi casting. Kita bakal nyedhiyani casting tliti lan layanan Processing micron-tingkat.


Panas Tags: Parts Casting Baja Industri Off Highway, Disesuaikan, Kualitas Tinggi, China, Produsen, Supplier, Pabrik, ISO, Pengecoran

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.