Nelpon kita +86-19858305627
Oil & Gas Industri Steel Casting Parts
  • Oil & Gas Industri Steel Casting Parts - 0 Oil & Gas Industri Steel Casting Parts - 0

Oil & Gas Industri Steel Casting Parts

Maple minangka pabrik pengecoran lan pangolahan sing disertifikasi ISO kanthi pengalaman sing sugih ing manufaktur Parts Casting Baja Industri Minyak & Gas. Ahli casting investasi kita bakal nyedhiyani sampeyan kabeh bantuan, saka pemecahan masalah desain kanggo milih paduan tengen kanggo lingkungan operasi.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Oil & Gas Industri Steel Casting Parts

 

1. Pengenalan produk

Industri Minyak lan Gas minangka salah sawijining industri paling gedhe ing donya, kalebu eksplorasi, transportasi, panyimpenan, pangolahan, filtrasi lan pemurnian. Pasar iki uga mbutuhake akeh presisi, corrosion-tahan lan dhuwur-kekuatan castings. Maple nyedhiyakake Parts Casting Baja Industri Minyak & Gas kanthi teknologi maju kanggo industri sing nuntut.

 

2. ProdukParameter (Spesifikasi)

Item

Oil & Gas Industri Steel Casting Parts

Kasar

Ra 1.6

Toleransi

± 0,01 mm

Bahan

Casting Steel

Sertifikasi

ISO 9001:2015

Bobot

0,01-2000KG

Mesin

CNC

Perawatan panas

Quenching & Tempering

pamriksan

MT/UT/X-Ray

Lead Time

30 dina

Paket

Kasus Plywood

Metode

Casting Investasi

Kapasitas

50000 Pcs / Wulan

asale

Ningbo, China

 

3. Layanan Maple kanggo Industri Minyak & Gas

 Tim Maple Machinery duwe kawruh sing akeh, lan keahlian sing ngluwihi pasar minyak lan gas. Pelanggan kita ngandelake kita kanggo nggawe coran kanthi bentuk lan fitur sing kompleks kanthi proses manufaktur presisi. Kita wis nyediakake Parts Casting Baja Industri Minyak & Gas kanggo industri sajrone pirang-pirang taun lan nggawe macem-macem produk kayata bagean peralatan safety, bagean kompresor, katup, awak pompa, bagean pengeboran, lsp.

 

 Perusahaan kita dikenal kanggo ngamanake saham kanggo pangiriman jangka pendek lan nanggapi panjaluk pesenan gedhe lan cilik. Kita nggunakake basis casting stabil kanggo Oil & Gas Industry, lan produk kita kualitas paling dhuwur lan kekiatan kuat. Mung produk kasebut tekan pasar mung yen wis lulus serangkaian tes tekanan lan tahan karat.


4. Layanan Pendukung Industri Minyak & Gas

 Kaya sing wis kasebut ing ndhuwur, supaya bisa digunakake ing kahanan sing ala, kinerja Bagian Casting Baja Industri Minyak & Gas kudu apik banget. Mulane, iku ora cukup kanggo mung gawé castings mentahan utawa forgings, nanging uga perlu perawatan panas, mesin, perawatan lumahing, testing NDT, etc.

 

 Perawatan panas: perawatan panas minangka langkah kritis kanggo nambah sifat mekanik benda kerja. Kita bisa ngramu proses miturut syarat kekuatan bagean, lan nambah sifat mechanical saka bagean kayata atose, kekuatan ngasilaken, kekuatan tensile lan elongation dening perawatan panas.

 

 Mesin: kita duwe toko mesin dhewe, lan bisa ngrampungake meh kabeh syarat mesin kanthi peralatan canggih.

 

 Perawatan lumahing: tujuan perawatan permukaan yaiku supaya bagean bisa digunakake ing lingkungan sing ala. Seng plating bisa nyegah bagean saka rusting; Nikel plating bisa nambah resistance nyandhang lan resistance karat saka bagean; Phosphating bisa nyegah bagean saka korosi…

 

 Pengujian non-destruktif (NDT): NDT minangka langkah pungkasan lan paling penting. Maple bakal NDT bagean kanggo mesthekake yen ora ana cacat lumahing (kayata retak, bolongan wedhi, bolongan jotosan) lan ora ana cacat internal (shrinkage lan slag) ing bagean dikirim.

 

 Bahan Umum kanggo bagean Industri Minyak & Gas

Kita duwe kemampuan kanggo nggawe kabeh bahan standar baja uga bahan khusus. Ing ngisor iki minangka bahan umum kanggo manufaktur Oil & Gas Industry Steel Casting Parts:

 

Baja Karbon:1015,1020,1035,1045,20Mn,25Mn,A570.GrA, SJ355, C45…

Paduan Baja:4130,4135,4140,4340,8620,8640,20CrMo, 42CrMo4, 34CrNiMo6, 25CrMo…

Baja tahan karat:304, 304L, 316, 316L, 410, 416, CF8, CF8M, PH17-4, CK20…

Grey Iron:GG-15,GG-20,GG-25,Kelas 20B,Kelas 25B,Kelas 30B, GJL-250, GJL-300…

Ductile Iron:GGG-40,GGG-50,60-40-18,65-45-12,70-50-05, 80-55-06 QT500-7, QT400-18, QT700-2…

Wesi tuang Kromium Dhuwur 15%Cr-Mo-HC,20%Cr-Mo-LC,25%Cr…

Aluminium:AlSi7Mg, AlSi12, AlSi10Mg, A356,A360…

Baja mangan dhuwur: X120Mn12, Mn12, Mn13…

 

5. Bagian Kita Nyedhiyakake kanggo Industri Minyak & Gas

We wis diprodhuksi sawetara saka sudhut Oil & Gas Industry Steel Casting Parts. Ing ngisor iki minangka produk khas:

Komponen katup, Impeller, Badan Pompa, Flanges, Bagian Burner, Komponen Pengeboran, Plat ngisor, Pelindung Blowout, Crank arms, komponen silinder hidrolik, lan tutup End


6. Apa Investasi Casting

 Casting investasi minangka proses utama sing digunakake kanggo produksi casting berkualitas tinggi lan digunakake kanggo nggawe wesi logam. Kauntungan utama saka proses casting investasi yaiku bisa mbantu ngecor logam kanthi suhu leleh sing dhuwur lan nggawe bagean kanthi geometri kompleks sing dibutuhake ing industri kaya pesawat, otomotif, lan militer.


 Minangka Produsèn casting investasi profesional, technique specialized kita digunakake digunakake kanggo njaluk luwih abot, kuwat, lan wangun Komplek kanggo casting investasi. Yen sampeyan dagang karo kita, sampeyan entuk sawetara keuntungan kayata biaya sing luwih murah, proses cetakan sing luwih murah kanggo desain sing rumit, lan akurasi sing luwih dhuwur. Keuntungan kompetitif liyane sing dinikmati dening Mesin Maple yaiku posisi utama ing China kanggo teknologi casting. Kita bakal nyedhiyani casting tliti lan layanan Processing micron-tingkat.


Panas Tags: Parts Casting Baja Industri Minyak & Gas, Disesuaikan, Kualitas Tinggi, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, ISO, Pengecoran

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.