Nelpon kita +86-19858305627
Oil & Gas Industri Steel Ditutup Die Forging Parts
  • Oil & Gas Industri Steel Ditutup Die Forging Parts - 0 Oil & Gas Industri Steel Ditutup Die Forging Parts - 0

Oil & Gas Industri Steel Ditutup Die Forging Parts

Mesin Maple minangka perusahaan sing nyedhiyakake solusi tempa sajrone 20 taun kepungkur. Kita wis lulus sertifikasi ISO9001. Cacat nol minangka bagean saka standar manufaktur, lan kita mesthekake yen kabeh proses dijaga ing omah kanthi infrastruktur kelas kapisan. Kita bangga karo pengalaman lan komunikasi mbukak karo pemasok kanggo ngembangake Suku Cadang Die Die Forging Industri Minyak & Gas, nyukupi standar desain pelanggan lan nyedhiyakake pangiriman produk kanthi cepet.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Oil & Gas Industri Steel Ditutup Die Forging Parts

 

1. Pengenalan produk

 Kaya sing wis dingerteni, mesin tempa sing digunakake ing industri minyak lan gas bakal tahan sawetara lingkungan sing paling ala lan kasar. Iki sebabe penting kanggo duwe Oil & Gas Industry Steel Die Forging Ditutup Parts sing bisa nolak karat lan cavitation lan nyukupi syarat ketat gas alam lepas pantai lan pengeboran minyak.


 Mesin maple duwe tempa sing kuat lan tahan lama sing dibutuhake kanggo nyukupi syarat dhasar kasebut. Kita duwe spesialisasi ing produksi komponen sing digunakake ing industri minyak lan gas, lan duwe sertifikasi institusi terkenal sing diakoni ing saindenging jagad. Sampeyan bisa yakin manawa sampeyan bakal entuk Parts Die Forging Die Forging Industri Minyak & Gas bermutu tinggi

 

2. ProdukParameter (Spesifikasi)

Item

Oil & Gas Industri Steel Ditutup Die Forging Parts

Kasar

Ra 1.6

Toleransi

± 0,01 mm

Bahan

Baja Paduan

Sertifikasi

ISO 9001:2015

Bobot

0,01-60KG

Mesin

CNC

Perawatan panas

Quenching & Tempering

pamriksan

MT/UT/X-Ray

Lead Time

30 dina

Paket

Kasus Plywood

Metode

Die Forging Ditutup

Kapasitas

50000 Pcs / Wulan

asale

Ningbo, China

 

3. Layanan Maple kanggo Industri Minyak & Gas

 Tim Maple Machinery duwe kawruh sing akeh, lan keahlian sing ngluwihi pasar minyak lan gas. Pelanggan kita ngandelake kita kanggo nggawe tempa kanthi bentuk lan fitur sing kompleks kanthi proses manufaktur sing presisi. We wis nyediakake Oil & Gas Industry Steel Die Forging Parts kanggo industri kanggo akèh taun lan gawé macem-macem produk kayata bagean peralatan safety, bagean kompresor, klep, awak pump, bagean pengeboran, etc.

 

 Perusahaan kita dikenal kanggo ngamanake saham kanggo pangiriman jangka pendek lan nanggapi panjaluk pesenan gedhe lan cilik. Kita nggunakake basis tempa sing stabil kanggo Industri Minyak & Gas, lan produk kita duwe kualitas paling dhuwur lan daya tahan sing paling kuat. Mung produk kasebut tekan pasar mung yen wis lulus serangkaian tes tekanan lan tahan karat.


4. Layanan Pendukung Industri Minyak & Gas

 Kaya sing wis kasebut ing ndhuwur, supaya bisa digunakake ing kahanan sing ala, kinerja Parts Die Forging Die Forging Industri Minyak & Gas kudu apik banget. Mulane, iku ora cukup kanggo mung gawé castings mentahan utawa forgings, nanging uga perlu perawatan panas, mesin, perawatan lumahing, testing NDT, etc.

 

 Perawatan panas: perawatan panas minangka langkah kritis kanggo nambah sifat mekanik benda kerja. Kita bisa ngramu proses miturut syarat kekuatan bagean, lan nambah sifat mechanical saka bagean kayata atose, kekuatan ngasilaken, kekuatan tensile lan elongation dening perawatan panas.

 

 Mesin: kita duwe toko mesin dhewe, lan bisa ngrampungake meh kabeh syarat mesin kanthi peralatan canggih.

 

 Perawatan lumahing: tujuan perawatan permukaan yaiku supaya bagean bisa digunakake ing lingkungan sing ala. Seng plating bisa nyegah bagean saka rusting; Nikel plating bisa nambah resistance nyandhang lan resistance karat saka bagean; Phosphating bisa nyegah bagean saka korosi…

 

 Pengujian non-destruktif (NDT): NDT minangka langkah pungkasan lan paling penting. Maple bakal NDT bagean kanggo mesthekake yen ora ana cacat lumahing (kayata retak, bolongan wedhi, bolongan jotosan) lan ora ana cacat internal (shrinkage lan slag) ing bagean dikirim.

 

 Bahan Umum kanggo bagean Industri Minyak & Gas

Kita duwe kemampuan kanggo nggawe kabeh bahan standar baja uga bahan khusus. Ing ngisor iki minangka bahan umum kanggo manufaktur Oil & Gas Industry Steel Ditutup Die Forging Parts:

 

Baja Karbon:1015,1020,1035,1045,20Mn,25Mn,A570.GrA, SJ355, C45…

Paduan Baja:4130,4135,4140,4340,8620,8640,20CrMo, 42CrMo4, 34CrNiMo6, 25CrMo…

Baja tahan karat:304, 304L, 316, 316L, 410, 416, CF8, CF8M, PH17-4, CK20…

Grey Iron:GG-15,GG-20,GG-25,Kelas 20B,Kelas 25B,Kelas 30B, GJL-250, GJL-300…

Ductile Iron:GGG-40,GGG-50,60-40-18,65-45-12,70-50-05, 80-55-06 QT500-7, QT400-18, QT700-2…

Wesi tuang Kromium Dhuwur 15%Cr-Mo-HC,20%Cr-Mo-LC,25%Cr…

Aluminium:AlSi7Mg, AlSi12, AlSi10Mg, A356,A360…

Baja mangan dhuwur: X120Mn12, Mn12, Mn13…

 

5. Bagian Kita Nyedhiyakake kanggo Industri Minyak & Gas

Kita wis ngasilake macem-macem Parts Die Forging Die Forging Industri Minyak & Gas. Ing ngisor iki minangka produk khas:

Komponen katup, Impeller, Badan Pompa, Flanges, Bagian Burner, Komponen Pengeboran, Plat ngisor, Pelindung Blowout, Crank arms, komponen silinder hidrolik, lan tutup End

 

6. Apa Ditutup Die Forging

Dibandhingake karo casting, forging nduweni kaluwihan khusus:

1. Ing kasus materi sing padha, sifat mekanik saka forgings luwih apik tinimbang casting.

2. Kekuwatan forgings luwih dhuwur lan resistance lemes kuwat.

3. Forgings wis compactness luwih.

4. Ora ana cacat internal lan cacat permukaan.

5. Kacepetan produksi cepet, efisiensi dhuwur, cocok kanggo produksi massal produk.

6. Kualitas produk stabil.



Panas Tags: Industri Minyak & Gas Baja Ditutup Die Forging Parts, Customized, High Quality, China, Produsen, Supplier, Pabrik, ISO, Foundry

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.