Nelpon kita +86-19858305627
Oil & Gas Industri Steel Forging Parts
  • Oil & Gas Industri Steel Forging Parts - 0 Oil & Gas Industri Steel Forging Parts - 0

Oil & Gas Industri Steel Forging Parts

Wis pirang-pirang dekade, mesin Maple wis dadi pemasok utama kanggo industri Minyak lan Gas, nyedhiyakake rega sing berkualitas lan kompetitif. Amarga kahanan lingkungan sing atos ing industri Minyak lan Gas, industri fraktur ing jero banyu, permukaan lan hidrolik, Maple njamin kualitas bahan sing paling dhuwur lan akurasi tempa liwat sumber daya, kemampuan lan pengalaman, lan ngasilake Bagian Tempa Baja Industri Minyak & Gas paling apik ing wektu pangiriman paling cendhak.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Oil & Gas Industri Steel Forging Parts

 

1. Pengenalan produk

Bagean palsu lenga lan gas alam duwe syarat sing dhuwur lan ketat. Sembarang masalah kualitas ing bagean endi wae bakal nyebabake kacilakan safety sing serius. Mulane, manufaktur peralatan liyane lan liyane wiwit milih ahli forging kanggo ngrampungake karya iki. Apa bagean sampeyan digunakake ing darat utawa ing banyu, Parts Forging Steel Industri Minyak & Gas kita bakal ketemu utawa ngluwihi pangarepan sampeyan.

 

2. ProdukParameter (Spesifikasi)

Item

Oil & Gas Industri Steel Forging Parts

Kasar

Ra 1.6

Toleransi

± 0,01 mm

Bahan

Baja Paduan

Sertifikasi

ISO 9001:2015

Bobot

0,01-60KG

Mesin

CNC

Perawatan panas

Quenching & Tempering

pamriksan

MT/UT/X-Ray

Lead Time

30 dina

Paket

Kasus Plywood

Metode

Die Forging Ditutup

Kapasitas

50000 Pcs / Wulan

asale

Ningbo, China

 

3. Layanan Maple kanggo Industri Minyak & Gas

 Tim Maple Machinery duwe kawruh sing akeh, lan keahlian sing ngluwihi pasar minyak lan gas. Pelanggan kita ngandelake kita kanggo nggawe tempa kanthi bentuk lan fitur sing kompleks kanthi proses manufaktur sing presisi. Kita wis nyediakake Parts Tempa Baja Industri Minyak & Gas kanggo industri sajrone pirang-pirang taun lan nggawe macem-macem produk kayata bagean peralatan safety, bagean kompresor, katup, awak pompa, bagean pengeboran, lsp.

 

 Perusahaan kita dikenal kanggo ngamanake saham kanggo pangiriman jangka pendek lan nanggapi panjaluk pesenan gedhe lan cilik. Kita nggunakake basis tempa sing stabil kanggo Industri Minyak & Gas, lan produk kita duwe kualitas paling dhuwur lan daya tahan sing paling kuat. Mung produk kasebut tekan pasar mung yen wis lulus serangkaian tes tekanan lan tahan karat.


4. Layanan Pendukung Industri Minyak & Gas

 Kaya sing wis kasebut ing ndhuwur, supaya bisa digunakake ing kahanan sing ala, kinerja Parts Forging Steel Industri Minyak & Gas kudu apik banget. Mulane, iku ora cukup kanggo mung gawé castings mentahan utawa forgings, nanging uga perlu perawatan panas, mesin, perawatan lumahing, testing NDT, etc.

 

 Perawatan panas: perawatan panas minangka langkah kritis kanggo nambah sifat mekanik benda kerja. Kita bisa ngramu proses miturut syarat kekuatan bagean, lan nambah sifat mechanical saka bagean kayata atose, kekuatan ngasilaken, kekuatan tensile lan elongation dening perawatan panas.

 

 Mesin: kita duwe toko mesin dhewe, lan bisa ngrampungake meh kabeh syarat mesin kanthi peralatan canggih.

 

 Perawatan lumahing: tujuan perawatan permukaan yaiku supaya bagean bisa digunakake ing lingkungan sing ala. Seng plating bisa nyegah bagean saka rusting; Nikel plating bisa nambah resistance nyandhang lan resistance karat saka bagean; Phosphating bisa nyegah bagean saka korosi…

 

 Pengujian non-destruktif (NDT): NDT minangka langkah pungkasan lan paling penting. Maple bakal NDT bagean kanggo mesthekake yen ora ana cacat lumahing (kayata retak, bolongan wedhi, bolongan jotosan) lan ora ana cacat internal (shrinkage lan slag) ing bagean dikirim.

 

 Bahan Umum kanggo bagean Industri Minyak & Gas

Kita duwe kemampuan kanggo nggawe kabeh bahan standar baja uga bahan khusus. Ing ngisor iki minangka bahan umum kanggo nggawe Bagian Tempa Baja Industri Minyak & Gas:

 

Baja Karbon:1015,1020,1035,1045,20Mn,25Mn,A570.GrA, SJ355, C45…

Paduan Baja:4130,4135,4140,4340,8620,8640,20CrMo, 42CrMo4, 34CrNiMo6, 25CrMo…

Baja tahan karat:304, 304L, 316, 316L, 410, 416, CF8, CF8M, PH17-4, CK20…

Grey Iron:GG-15,GG-20,GG-25,Kelas 20B,Kelas 25B,Kelas 30B, GJL-250, GJL-300…

Ductile Iron:GGG-40,GGG-50,60-40-18,65-45-12,70-50-05, 80-55-06 QT500-7, QT400-18, QT700-2…

Wesi tuang Kromium Dhuwur 15%Cr-Mo-HC,20%Cr-Mo-LC,25%Cr…

Aluminium:AlSi7Mg, AlSi12, AlSi10Mg, A356,A360…

Baja mangan dhuwur: X120Mn12, Mn12, Mn13…

 

5. Bagian Kita Nyedhiyakake kanggo Industri Minyak & Gas

Kita wis nggawe macem-macem Parts Tempa Baja Industri Minyak & Gas. Ing ngisor iki minangka produk khas:

Komponen katup, Impeller, Badan Pompa, Flanges, Bagian Burner, Komponen Pengeboran, Plat ngisor, Pelindung Blowout, Crank arms, komponen silinder hidrolik, lan tutup End

 

6. Apa Ditutup Die Forging

Dibandhingake karo casting, forging nduweni kaluwihan khusus:

1. Ing kasus materi sing padha, sifat mekanik saka forgings luwih apik tinimbang casting.

2. Kekuwatan forgings luwih dhuwur lan resistance lemes kuwat.

3. Forgings wis compactness luwih.

4. Ora ana cacat internal lan cacat permukaan.

5. Kacepetan produksi cepet, efisiensi dhuwur, cocok kanggo produksi massal produk.

6. Kualitas produk stabil.



Panas Tags: Suku Cadang Baja Industri Minyak & Gas, Disesuaikan, Kualitas Tinggi, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, ISO, Pengecoran

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.