Nelpon kita +86-19858305627
Ngarep > Produk > Tempa Baja > Bukak Die Forging

Bukak Die Forging

Open die forging melu mbentuk lan mbentuk bagean logam kanthi hammering lan mencet. Ingot cast pisanan digawe panas kanggo suhu deformasi sadurunge njaluk hammered menyang wangun sing dikarepake. Iki minangka teknik penting kanggo manufaktur sing beda amarga ngidini mbentuk logam sing paling umum kaya baja lan paduan baja. Ana akeh kaluwihan kanggo nggunakake proses mati mbukak, amarga banget biaya-efektif lan bisa nggawe bagean kuwat sakabèhé. Bisa palsu ing cara mati mbukak; iku cara Versatile.

Mesin Maple mbantu para pelanggan kanthi atusan proyek penempaan mati lan ngrampungake atusan proyek kasebut. Kita bangga karo prestasi lan tansah golek ruang lingkup dandan proses. Tim ahli kita terus-terusan nantang awake dhewe kanggo nambah kualitas produk lan nyuda biaya lan terus ngembangake produk lan layanan kita.
View as  
 
<>
Maple minangka Produsen lan Pemasok Bukak Die Forging kualitas dhuwur profesional ing China. Kita wis lulus sertifikasi ISO. Kajaba iku, kita duwe akeh peralatan pengecoran! Yen sampeyan pengin golek pabrik sing bisa nyedhiyani layanan Customized, sampeyan bisa nimbang kita, kita wis fokus ing Bukak Die Forging manufaktur lan perdagangan global liwat taun. Look forward kanggo nggarap sampeyan! Sugeng rawuh kanca-kanca saka kabeh lapisan masyarakat teka kanggo ngunjungi, nuntun lan rembugan bisnis.