Nelpon kita +86-19858305627
Ngarep > Produk > Pengecoran Baja > Pengecoran Pasir

Pengecoran Pasir

Maple minangka salah sawijining produsen lan pemasok pengecoran pasir China sing misuwur. Pabrik kita duwe spesialisasi ing manufaktur pengecoran pasir.


Perusahaan wis mesthi wis oriented dening dikarepake customer lan ngormati talents, saya nambah kekuatan, nambah tingkat layanan lan kualitas. Kanthi akeh pelanggan Eropa lan Amerika, Asia lan domestik, kita wis nggawe hubungan apik jangka panjang kanthi kemajuan umum. Sincerely nyana kanggo gabung tangan karo sampeyan kanggo nggawe mangsa.
View as  
 
Off Highway Industry Wesi Sand Casting Parts

Off Highway Industry Wesi Sand Casting Parts

Saklawasé rong puluh taun, Maple Machinery wis nyediakake casting wesi casting kanggo macem-macem industri lan misuwur kanggo ngirim casting kualitas dhuwur konsisten ing wektu. Nggarap kabeh jinis wesi abu-abu lan ulet, maple nyedhiyakake Parts Casting Wesi Wesi Industri Off Highway lan layanan sing apik kanthi biaya net sing murah.

Maca liyaneKirim Enquiry
Minyak & Gas Industri Wesi Sand Casting Parts

Minyak & Gas Industri Wesi Sand Casting Parts

Mesin Maple duwe katrampilan lan pengalaman kanggo nyedhiyakake Bagian Casting Wesi Wesi Industri Minyak & Gas kanggo aplikasi minyak lan gas. Bagean casting iki ngalami kahanan kerja sing angel, mula casting kasebut kudu cukup awet kanggo bisa digunakake ing suhu dhuwur lan kekuatan dhuwur. Liwat teknologi casting majeng kita, kita bisa gawé bagean ing wangun net utawa near wangun net, nyediakake resistance karat banget, kekuatan lan nyandhang resistance.

Maca liyaneKirim Enquiry
Mesin Pertanian Wesi Wedhi Casting Parts

Mesin Pertanian Wesi Wedhi Casting Parts

Maple Machinery mrodhuksi casting wesi cast werna abu-abu lan ductile casting wesi miturut specifications tartamtu, kiro-kiro saka cilik kanggo jumlah gedhe, lan nyedhiyani layanan kayata perawatan panas, Processing, lukisan lan assemblyMaple Machinery langsung cooperates karo manufaktur peralatan asli saka mesin tetanèn kanggo gawé. Mesin Pertanian Wesi Wesi Casting Parts kanggo peralatan tetanèn miturut specifications tartamtu saka pelanggan. Kekuwatan, presisi, bobot lan katon saka casting wesi digawe dening mesin Maple disenengi dening pasar mesin tetanèn. Pelanggan ing industri mesin tetanèn Pabrik Mesin Pertanian Wesi Wesi Casting Parts kanggo traktor, gabungan harvesters, hoppers, planters, spreaders, plows , peralatan tani lan mesin tetanen liyane.

Maca liyaneKirim Enquiry
Mesin Konstruksi Wesi Wedhi Casting Parts

Mesin Konstruksi Wesi Wedhi Casting Parts

Maple Machinery minangka pabrikan inovatif casting wesi lan baja berkualitas tinggi, kantor pusat ing Ningbo, China. Iki minangka pemasok utama Mesin Konstruksi Wesi Wesi Casting Parts kanthi presisi dhuwur lan kerumitan sing dhuwur. Tim kita setya karo kualitas saben proyek kanggo njamin kepuasan pelanggan sing paling dhuwur.

Maca liyaneKirim Enquiry
Industri Pertambangan Wesi Sand Casting Parts

Industri Pertambangan Wesi Sand Casting Parts

Mesin Maple nyedhiyakake bagean wesi lan baja sing cepet lan berkualitas tinggi lan Bagian Pengecoran Pasir Wesi Industri Pertambangan. Tim foundries profesional, molders lan metallurgists wis akeh taun pengalaman ing kerjasama terus-terusan karo pelanggan, lan bisa aplikasi bahan technical lan proses expertise kanggo mesthekake asil dipercaya saben wektu.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Maple minangka Produsen lan Pemasok Pengecoran Pasir kualitas dhuwur profesional ing China. Kita wis lulus sertifikasi ISO. Kajaba iku, kita duwe akeh peralatan pengecoran! Yen sampeyan pengin golek pabrik sing bisa nyedhiyani layanan Customized, sampeyan bisa nimbang kita, kita wis fokus ing Pengecoran Pasir manufaktur lan perdagangan global liwat taun. Look forward kanggo nggarap sampeyan! Sugeng rawuh kanca-kanca saka kabeh lapisan masyarakat teka kanggo ngunjungi, nuntun lan rembugan bisnis.