Nelpon kita +86-19858305627
Ngarep > Produk > Tempa Baja

Tempa Baja

Steel Forging minangka proses komplèks lan nyakup palu kothong logam preformed ing dies kanggo entuk negatif telung dimensi saka bagean sing bakal digawe. Proses iki digunakake kanggo nggawe macem-macem wangun 3-D lan bagean kompleks kanggo macem-macem industri. Dheweke duwe peran penting ing macem-macem sektor ekonomi kayata elektronik, semikonduktor, konstruksi, aeroangkasa, otomotif, manufaktur, lan pangolahan panganan.

Maple wis nawakake layanan tempa baja profesional kanggo para pelanggan nganti pirang-pirang taun saiki. Dheweke ngandelake kita amarga layanan profesional lan teknologi sing apik lan peralatan canggih. Kita uga bisa nambah casting asli, lan pelanggan nyedhiyani solusi proses lan tuku blanks. Iku amarga expertise dhuwur-mburi kita lan kerjasama ing-ambane; kita wis ngekspor mayuta-yuta dolar AS saka forgings.
View as  
 
Off Highway Industry Steel Ditutup Die Forging Parts

Off Highway Industry Steel Ditutup Die Forging Parts

MapleMachinery spesialisasi ing prodhuksi tutup die forgings. Produk kita kalebu tempa logam kayata aluminium, baja karbon, baja paduan lan baja tahan karat, sing digunakake ing industri offroad, pertanian, otomotif, konstruksi lan pertambangan. We nyedhiyani kualitas Off Highway Industry Steel Ditutup Die Forging Parts lan total biaya paling apik kanggo ngluwihi pangarepan customer.

Maca liyaneKirim Enquiry
Oil & Gas Industri Steel Ditutup Die Forging Parts

Oil & Gas Industri Steel Ditutup Die Forging Parts

Mesin Maple minangka perusahaan sing nyedhiyakake solusi tempa sajrone 20 taun kepungkur. Kita wis lulus sertifikasi ISO9001. Cacat nol minangka bagean saka standar manufaktur, lan kita mesthekake yen kabeh proses dijaga ing omah kanthi infrastruktur kelas kapisan. Kita bangga karo pengalaman lan komunikasi mbukak karo pemasok kanggo ngembangake Suku Cadang Die Die Forging Industri Minyak & Gas, nyukupi standar desain pelanggan lan nyedhiyakake pangiriman produk kanthi cepet.

Maca liyaneKirim Enquiry
Mesin Pertanian Steel Ditutup Die Forging Parts

Mesin Pertanian Steel Ditutup Die Forging Parts

MapleMachinery wis meh 20 taun pengalaman layanan ing industri peralatan tetanèn. We forge lan proses wesi, kalebu baja karbon, baja paduan, stainless steel lan aluminium. Panggunaan pungkasan saka tempa kita kalebu saka bagean mesin pertanian nganti komponen utama peralatan panen. Kanggo ngurangi biaya peralatan tetanèn, maple wis otomatis sawetara saka proses forging, kang bisa gawé net Agricultural Machinery Steel Ditutup Die Forging Parts karo sifat mechanical konsisten, lan nemen shorten siklus produksi.

Maca liyaneKirim Enquiry
Mesin Konstruksi Baja Ditutup Die Forging Parts

Mesin Konstruksi Baja Ditutup Die Forging Parts

Maple's Construction Machinery Steel Closed Die Forging Parts digunakake dening manufaktur mesin konstruksi ing Amerika Serikat lan Eropa. Iki minangka bagean silinder hidrolik excavator, bagean gabungan manipulator penggalian lan bagean ngontrol sistem kemudi ing mesin konstruksi gedhe. Iki minangka bagean paling penting ing mesin konstruksi. Bagian Mesin Konstruksi Baja Ditutup Die Forging saka perusahaan kita digawe saka baja paduan kekuatan dhuwur, lan proses produksi yaiku proses penempaan logam maju. Bahan internal forgings diatur kanthi apik lan bebas saka cacat, sing bisa nyukupi kabutuhan operasi mesin konstruksi sing kuat. Iki minangka komponen sing disenengi kanggo nggawe mesin konstruksi berkualitas tinggi.

Maca liyaneKirim Enquiry
Industri Pertambangan Steel Ditutup Die Forging Parts

Industri Pertambangan Steel Ditutup Die Forging Parts

Kerjasama jangka panjang karo OEM Global wis menehi kawruh ngluwihi kabutuhan sampeyan. Apa perawatan panas, testing, mesin kasar utawa mesin rampung, kita bisa ngirim Industri Pertambangan Steel Ditutup Die Forging Parts siap kanggo perakitan. Kita ngandelake teknologi paling maju lan tim teknik profesional sing darmabakti kanggo kualitas lan kinerja kanggo mbantu tim sampeyan terus nambah desain bagean. Saka ngecor majeng kanggo casting konversi, kita ora workshop forging biasa.

Maca liyaneKirim Enquiry
Bagian Tempa Baja Sistem Hidrolik

Bagian Tempa Baja Sistem Hidrolik

Mesin Maple minangka peralatan tempa lan pangolahan lengkap lan terintegrasi, khusus ing proyek manufaktur khusus. Karbon, paduan lan baja tahan karat Sistem Hidrolik Bagian Tempa Baja, bobot 0.1kg-60kg. Maple bisa nyuda wektu tundha perawatan panas, forging lan pangiriman, lan nambah kualitas.

Maca liyaneKirim Enquiry
Maple minangka Produsen lan Pemasok Tempa Baja kualitas dhuwur profesional ing China. Kita wis lulus sertifikasi ISO. Kajaba iku, kita duwe akeh peralatan pengecoran! Yen sampeyan pengin golek pabrik sing bisa nyedhiyani layanan Customized, sampeyan bisa nimbang kita, kita wis fokus ing Tempa Baja manufaktur lan perdagangan global liwat taun. Look forward kanggo nggarap sampeyan! Sugeng rawuh kanca-kanca saka kabeh lapisan masyarakat teka kanggo ngunjungi, nuntun lan rembugan bisnis.